Altınay: esnafımızın yüzü gülecek

Altınay: esnafımızın yüzü gülecek
CHP Menteşe Belediye Başkanı a. Adayı Mehmet Altınay “Menteşe Belediyesini ortak akıl ile yöneteceğiz. Ortak akıl projesine sahip her Muğla sevdalısına...

CHP Menteşe Belediye Başkanı a. Adayı Mehmet Altınay “Menteşe Belediyesini ortak akıl ile yöneteceğiz. Ortak akıl projesine sahip her Muğla sevdalısına kapımız sonuna kadar açıktır. Menteşe Belediyesi diğer turizm merkezlerinin gölgesinde kalmayacak. Muğla halkının ve esnafımızın ekonomik gücünü arttıracak projelerimiz var” dedi.

Muğla’nın yeni ilçesi Menteşe Belediyesi için CHP belediye başkan adayını üye bazında yapılacak olan temayül yoklaması ile belirleyecek. Başkan adayının üyeler tarafından belirlenecek olması CHP’de bir çok ismin aday olmasına neden oldu. CHP’den Menteşe Belediye Başkanlığı için a adayı olan Mehmet Altınay seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Menteşe Belediye sınırlarında vatandaşların ve esnafın ekonomisini güçlendirecek projeleri olduğunu söyleyen Mehmet Altınay “ Yeni adıyla Menteşe bu güne kadar turizm merkezlerinin gölgesinde kaldı. Turizm kenti olan Muğla’da Menteşe olarak turizmden hak ettiğimiz payı bir türlü alamadık.  Turizm kenti olan Muğla’da bundan sonra Menteşe’de turizmden hak ettiği payı alacak. İl merkezine bundan sonra daha fazla turist ve turlar gelecek. Bununla ilgili gerekli çalışmalara şimdiden başladık. Menteşe için hazırladığımız turizm projeleri ile hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yüzü ekonomik açıdan daha fazla gülecek” dedi.

Kapımız herkese açık

CHP Menteşe Belediye Başkanı a adayı Mehmet Altınay “ Muğla’yı ortak akıl ile yöneteceğiz.  Ortak akıl projesine sahip her Muğla sevdalısına kapımız sonuna kadar açık.  Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışan bir Menteşe Belediyesi olacak. Menteşe Belediyesi olarak aldığımız kararlar sadece yasalara uygunluğuyla değil, kamu vicdanını da tatmin edecektir. Sahip olduğumuz temel ilkelerimiz doğrultusunda yol haritamız acık ve nettir. Yol haritamız bilgidir, aydınlıktır Cumhuriyettir, demokrasidir, insan haklarıdır ve en önemlisi özgürlüktür.Yeni bir anlayışla yeni bir şehir inşa etmek için yola çıktık” dedi.

Bu haber toplam 759 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.