ANİMASYON REZALETİ

ANİMASYON REZALETİ
Muğla’nın Marmaris İlçesinde 5 Yıldızlı Bir Otelde Havuz Başında Yapılan Animasyon Gösterinde IŞİD Kılığına Giren Animatörler Turistlere Korku...

Muğla’nın Marmaris İlçesinde 5 Yıldızlı Bir Otelde Havuz Başında Yapılan Animasyon Gösterinde IŞİD Kılığına Giren Animatörler Turistlere Korku Dolu Anlar Yaşattı. Yanan Bu Olay İngiltere’nin En Çok Satan Gazetelerinden Birisi Olan İngiliz The Sun Gazetesinin Manşetine Taşınan Bu Animasyon Gösterisi  ‘Hastalıklı’ Olarak Aktarıldı.

Türkiye’nin En Gözde Turizm Merkezlerinden Birisi Olan Muğla’nın Marmaris İlçesinde 5 Yıldızlı Bir Otelde Gerçekleştirilen Animasyon Otelde Kalan Turistlerin Büyük Tepkisine Neden Oldu.  Marmaris’te 5 Yıldızlı Otelde  Gerçekleşen Olay, Geleneksel Arap Kıyafetleri Giyen Ve Ellerine Silah Alan Animatörlerin Turistlerin Karşısına Geçmesiyle Başladı.Marmaris’in İçmeler Beldesinde Yer Alan Oteldeki Korkunç Gösterinin, Tunus’ta Turistik Bir Otele Yapılan Ve 38 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırıdan 6 Hafta Sonra Gerçekleştirilmesi Herkesi Tedirgin Etti.Arap Kıyafetleri Ve Poşularla Havuz Başında Servis Yapan Garsonlar, İngiliz Turistleri Paniğe Sürükledi. The Sun’a Konuşan İngiliz Turistler, Herkesin O Anda Paniklediğini Aktardı.Üzerinde “Benzin” Yazan Bir Bidondaki Sıvıyı Turistlerin Üzerine Dökerek “Çakma Çakma Şakası” Yapan Animatörler, Zaten Gergin Olan Turistlerin Daha Da Paniklemesine Yol Açtı.Anlamsız Animasyon Gösterisi Sırasında Güneşlenen Onlarca Turistten Biri Olan İngiliz Jason Phythian O Anları Şu Sözlerle Anlattı: “Güneşlendiğim Sırada Arap Kıyafeti Giyen Ve Elinde ‘Benzin’ Yazılı Bir De Bidon Olan Kişi Bana Doğru Yaklaştı. Elindeki Bidondan Bana Bir Şey Döktü Ve Çakmağını Çıkardı. Yerimden Fırladım Ve Dünyada Neler Olup Bittiğinden Haberim Dahi Yoktu. Tunus’ta Yapılana Benzer Şeylerin Yapıldığını Düşünmek Mide Bulandırıcıydı.”Olayın Ardından Kaçışmaya Başlayan Ve Çığlık Atan Turistler, Soluğu Otel Müdürünün Yanında Aldı Ve Bunun Bir ‘Gösteri’ Olduğunu Öğrendi. Jason, “Havuzun Etrafında Terörist Kıyafetleriyle Gezinmenin ‘Komik’ Olduğunu Düşünmüşler” Şeklinde Konuştu.Haziran Ayının Sonunda Tunus’un Sousse Kentindeki Turistik Bir Otele Yapılan Silahlı Saldırılarda, 30′U İngiliz Vatandaşı Olmak Üzere 38 Turist Feci Şekilde Can Vermişti.Otel’de Yapılan Animasyon Gösterisi Sırasında Havuzun Başında İngiliz Turistlerin Çoğunlukta Olması Ve Tunus’taki Saldırıların Acısının Henüz Taze Olması Paniğin Daha Da Artmasına Neden Oldu. Konuyla İlgili Otel Yönetiminden Henüz Bir Açıklama Yapılmadı.

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.