Ankara'da büyük buluşma

Ankara'da büyük buluşma
MUSTAFA İNCİ- CHP’den Büyükşehir belediye Başkanlığı aday adaylığından istifa eden Musa Gökbel Ankara’da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin...

MUSTAFA İNCİ- CHP’den Büyükşehir belediye Başkanlığı aday adaylığından istifa eden Musa Gökbel Ankara’da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi. İkili bir saatten fazla Genel Başkan Uysal’ın odasında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Musa Gökbel’in 4 siyasi partinin ortak adayı olarak büyükşehir belediye başkan adayı olması bekleniyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kara siyasi partiler ve başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor.  CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan daha sonra adaylıktan istifa eden Musa Gökbel önceki gün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Ankara’da bir araya geldi. Gökbel, DP 11. Olağan Büyük Kongresi'nden önce Muğla İl Başkanı Zekai Alper, MKK Üyesi İsmail Ökten ve İl Teşkilat Başkanı İsmet Köse ile birlikte Genel Başkanı Uysal'ı makamınıda ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından bir açıklama yapan Gökbel, "Tanıştık, görüştük, değerlendirme yaptık." dedi.

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekai Alper “ Sayın Milletvekilimiz Musa Gökbel ile birlikte Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ı ziyaret ettik. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Sayın Milletvekilimiz Musa Gökbel’in şehir ittifakı olarak siyasi partilerin ortak adayı olarak büyük şehir belediye başkan adayı olması isteniyor. Bu konuda gerek parti tabanımızdan gerekse diğer partilerin tabanlarından büyük baskı var. Partimizin olağan kongresinin ardından önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

Bu haber toplam 624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.