Ankara’da Menteşe RüzgarıEsti

Ankara’da Menteşe RüzgarıEsti
Egem Platformu tarafından düzenlenen ‘9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’ Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı....

Egem Platformu tarafından düzenlenen ‘9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’ Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Menteşe standının ziyaretçi akınına uğradığı “9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri”nde stant ziyaretçilerine bölgenin yöresel lezzetlerinden çam balı, zeytinyağı ve sucuk ikram edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Veysel Eroğlu’nun açılışını yaptığı "9. Ege İlleri Tanıtım Günleri"nde Menteşe Belediyesirüzgârı esti.

Menteşe Belediyesi’nin projelerinin vekentin kültürel değerlerinin tanıtımının yapıldığı stantta Muğla evi, Kuzulu Kapı ve Halk Oyunları ekibinin gösterisi katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Ünver, “Menteşe genç bir Belediye. İki haftadır Ankara’da ilçemiz Menteşe’nin tarihi, turistlik ve kültürel değerleri ile yöresel lezzetlerini tanıtıyor, belediye olarak yaptığımız hizmetlerimizi ve projelerimizi katılımcılara anlatıyoruz. İlçemizin tanıtımı bakımdan bu tür tanıtım günleri ve fuarlara çok önem veriyoruz. Şuana kadar çok olumlu geri dönüşler aldık”dedi.

Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Ünver’in ziyaretçilerle tek tek ilgilendiği tanıtım günlerinde, TBMM eski başkanlarından İsmet Sezgin, milletvekilleri, valiler, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş Menteşe stantına yoğun ilgi gösterdi.

Dört gün sürecek “9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri”ne katılmak isteyen vatandaşlarAnkara Atatürk Kültür Merkezi’ni10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler.

Bu haber toplam 960 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.