"Arabada Sinema" keyfi

"Arabada Sinema" keyfi
Ortaca  Belediyesi, Coronavirüs salgını kapsamında "evde kal" çağrılarına uyarak bir süredir dışarı çıkamayan ve sosyal aktiviteleri kısıtlanan...

Ortaca  Belediyesi, Coronavirüs salgını kapsamında "evde kal" çağrılarına uyarak bir süredir dışarı çıkamayan ve sosyal aktiviteleri kısıtlanan ilçe sakinleri için "Arabada Sinema Keyfi " sloganıyla etkinlik düzenledi.

Ortaca Belediyesi, Coronavirüs salgını dolayısıyla uzun süredir evde olan vatandaşlarına sosyal mesafeli sinema keyfi sundu. Dalyan Mahallesi Pazar yerinde ve Ortaca Tuhafiye Pazar yerinde düzenlenen sinema etkinliğinde, son yılların en çok izlenen filmlerden olan "Bizim İçin Şampiyon" ekranlarda yer aldı. Vatandaşlar, araçlarını ekran karşısına park ederek, araçlarının içinde sinema keyfi yaşadı.

Yapılan etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle yaşadığımız olumsuz günlerin verdiği̇ stresi, bir nebze hafifletmek adına düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Vatandaşlarımızın yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2295 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.