Asım Başaran İsmi STK’larda Heyecan Yarattı

Asım Başaran İsmi STK’larda Heyecan Yarattı
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 2. sıra Milletvekili  Adayı Asım Başaran seçim çalışmaları kapsamında; Bodrum Esnaf ve Sanatkar Odası, Şoförler...

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 2. sıra Milletvekili  Adayı Asım Başaran seçim çalışmaları kapsamında; Bodrum Esnaf ve Sanatkar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği, Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Bodrum Dans Kulübü ve Bodrum Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için “Haydi Bodrum Bir Milletvekili Senin de Hakkın’ diyerek yola çıkan Başaran’a, Sivil toplum kuruluşlarından tam destek geldi.

Bodrum’da seçim çalışmalarına devam eden  Milliyetçi Hareket Partisi  Muğla 2.sıra Adayı Asım Başaran, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bodrum’da faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkâr Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği, Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Bodrum Dans Kulübünü ziyaret etti.

Başaran; “Bodrum Yarımadası’nın Artık Bir Temsilcisi ve Sesi Olacak”

Odaların sorun ve sıkıntıları dinleyen Başaran; “Artık sizin de bir sesiniz, bir temsilciniz olacak. Yıllardır Bodrum’da birlikte hizmet vermekteyiz ve sizin içinizden birisi olarak, sorunlarınızı bilen bir kardeşiniz olarak sizlerin temsilcisi ve sesi olmak için bu yola çıkmış bulunuyorum. İnşallah sizin desteğiniz ile sizlerin sesi olmak adına çalışacağıma söz veriyorum. Önümüzde ülkenin geleceği için çok önemli bir seçim süreci yaşayacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin koalisyon için şart koştuğu 4 maddeye dikkat çeken Başaran; “Bu ülkenin Milliyetçi Hareket kadrolarına ihtiyacı var. Bunun için halkımıza diyoruz ki MHP’yi tek başına iktidar yapın. Bu ülkenin geleceği Milliyetçi Hareket kadroları ile şekillenecektir. 1 Kasımda yapılacak seçimlerde halkımıza güvenimiz tamdır. Milliyetçi Hareket kadrolarını iş başına getirmek için halkımızdan bu sefer daha fazla teveccüh bekliyoruz. İlimizden MHP olarak en az iki milletvekili çıkarmalıyız.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren başkanlar ise, “Bodrum’da uzun yıllardır ticaret ve siyasetin içinde olan  Sayın Asım Başaran, Bodrum için önemli  fırsattır. Yıllardır Bodrum’da bir milletvekili çıkmamıştır. MHP’nin seçilebilir bir konumda kendisini aday gösterilmesi sevindiricidir, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz ve en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Ticari ve siyasi hayatında gösterdiği başarıyı Ankara’da göstereceğine  gönülden inanıyoruz. İnşallah milletvekili adayı olarak seçilir” ifadelerini kullandılar.

MHP’den Bodrum Kaymakamlığı’na Ziyaret

Bodrum Kaymakamı Dr Mehmet Gödekmerdanı‘da makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran ve İlçe Başkanı Mehmet Tosun, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da yaşan sel felaketi ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulundular.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan yaptığı açıklamada, Bodrum’da hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek; “Gerekli dosyalar AFAD Genel Müdürlüğüne iletildi. Başbakanlık AFAD Müdürlüğünce tarafımıza ilk etapta 500 Bin TL para gönderildi. Gönderilen bu para ile daha önce tespit ettiğimiz 500 adet  konut ve küçük düzeydeki  işletmelerimize  kısmı yardım yapılacaktır. Önümüzde yapılacak 1 Kasım seçimlerinde sayın Asım Başaran a başarılar diliyorum dedi.

Asım Başaran ise yaptığı açıklamada; “Bodrum’da yaşan sel felaketi ile birok esnafın mağdur olduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi  olarak Milletvekili adayımız Mehmet Erdoğan tarafından Bodrum’un AFAD bölgesi ilan edilmesi için soru önergesi verildi. İnşallah önümüzde yapılacak 1 Kasım seçimlerinde halkımız tevazu gösterip milletvekili olarak seçilir isem, Bodrum esnaf ve halkımızın temsilcisi olarak onların hak ve mağduriyetlerini gidermek için çalışacağım” dedi.

Bu haber toplam 584 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.