Atığı Getir, Hediyeyi Götür Kampanyasına Yoğun İlgi

Atığı Getir, Hediyeyi Götür Kampanyasına Yoğun İlgi
Menteşe Belediyesi’nin çocukların geri dönüşüme olan ilgisini arttırmayı hedeflemek için düzenlediği ödüllü atık toplama yarışması çocukların...

Menteşe Belediyesi’nin çocukların geri dönüşüme olan ilgisini arttırmayı hedeflemek için düzenlediği ödüllü atık toplama yarışması çocukların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Kampanyanın başlamasının ardından 20 gün gibi kısa bir sürede 11 büyük poşette plastik, cam şişe, kola kutusu, ambalaj atığı, 10 litre atık yağ ve Bin 270 adet atık pil toplayan 45 çocuğa topladıkları atıklar karşılığında isteklerine göre futbol, basketbol veya voleybol topu hediye edildi. Kampanya ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kampanyanın amacının çocuklara her atığın çöp olmadığını öğreterek, temiz toplum ve temiz çevre bilincini aşılamak olduğunu belirtti.

Daha önce kış aylarında düzenlenen yarışmaya katılımın çok fazla olduğunu hatırlatan Başkan Gümüş, “Kampanya kapsamında atık toplayan çocuklarımıza futbol, basketbol veya voleybol topu hediye ediyoruz. Top hediye etmekteki amacımız da çocuklarımızın yaz dönemini bilgisayar başında veya kapalı alanlarda değil, parklarda ve açık alanlarda geçirmelerini sağlamak” dedi.

Bu haber toplam 1334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.