Ayaydın: "Amatör branşları canlandıracağız"

Ayaydın: "Amatör branşları canlandıracağız"
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret sorunlarını dinledi.

AK Parti adayı Aydın Ayaydın seçim çalışmaları sürdürüyor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret eden Ayaydın, Muğla'da amatör branşların içerisinde bulunduğu sorunları dinledi, çözüm önerilerini açıkladı.

Ayaydın ziyaret sonrasında şu ifadelere yer verdi;

"Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndayız. İsteklerini dinliyorum. Geçmişte futbol ve basketbola hem kulüp hem de federasyon tarafında destek vermiş biri olarak spor benim vazgeçilmezim. Büyükşehir başkanı seçildiğim takdirde de gençlere, kulüplerimize her türlü desteği vereceğim. Bütüncül imar planlarımızda spor alanlarına çok önem vereceğiz. Kulüplerimizin ve semt halkının faydalanacağı çok amaçlı spor tesislerini yaygınlaştıracağız. Amatör branşları canlandıracağız. Bodrum, Fethiye ve Menteşe’ye UEFA kriterlerine uygun 10-12 bin kişilik çok modern stadlar yapılacak. 7’den 70’e tüm Muğla’ya spor yaptıracağız. Kulüplerimize daha üst liglere çıkmaları halinde destek vereceğiz. Başarılı sporcularımızın arkasında olacağız." diye konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 155 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.