Aydın Ayaydın Milas'ta halka deve güreşlerini izledi

Aydın Ayaydın Milas'ta halka deve güreşlerini izledi
 MUHABİR
Yörük kültürünün en önemli etkinliklerinden biri olan deve güreşleri Milas’ta yapıldı. Organizasyona katılan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın protokole oturmayıp halkın arasında rastgele bir masaya konuk olması dikkat çekti.

Milas Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Yaşatma Derneği tarafından Milas Belediyesi Milas Spor yararına organize edilen deve güreşlerine katılan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın "Gelenek ve göreneklerimizi, ayrıca Yörük kültürümüzü gelecek kuşaklara taşımak için deve güreşi festivallerini çok önemsiyorum. O yüzden bugünkü etkinliğe de gelmek istedim. Burası Muğlalılar başta olmak üzere çevre şehirlerden gelenler için sosyalleşme fırsatı. Benim için ise halkın arasına karışarak, şehrimiz için neler düşünüyorlar, ne istiyorlar, neleri eksik görüyorlar bunları dinleme, tabir yerindeyse havayı koklama fırsatı" diye konuştu.

Protokolde oturmak yerine de vatandaşların masalarına misafir olmayı tercih ettiğini belirten Ayaydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Hep dediğim gibi ben makamda oturmayacağım, hep halkımın yanında olacağım. Onlarla konuşacağım, şikayetlerini dinleyeceğim. Bugün de öyle yaptım. Sadece oraya gelip, kendimi gösterip sonra da bana ayrılan yere oturmak istemedim. Dert dinledim, şikayetleri istekleri not ettim. Bu notlar 1 Nisan’dan sonra benim rehberim olacak." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-02-11-at-16-18-58.jpeg

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.