Baba Geyik Muhabbeti

Baba Geyik Muhabbeti
SİNAN BOYACI -  - Muğla’nın tarihi mekanlarından birisi olan Bıcılar Hanında faaliyete geçen Baba Geyik Muhabbeti eğlence dünyasının yeni adresi oldu....

SİNAN BOYACI -  - Muğla’nın tarihi mekanlarından birisi olan Bıcılar Hanında faaliyete geçen Baba Geyik Muhabbeti eğlence dünyasının yeni adresi oldu. Geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye’nin en iyi barmenleri DIAGEO BARMENCLUB MASTERS yarışmasında en iyi 10 barmen arasında Çağatay Ercan’da Baba Geyik Muhabbetinde müşterilerine eşsiz güzelliklerde ki kokteyllerini ikram ediyor.

Muğla’da Öğrenciydiler

Tarihi Bıcılar Hanında bulunan Baba Geyik Muhabbetinin sahipleri Barış Aydın ODTÜ, Başak Aydın ve Erhan Aydın Muğla Üniversitesi mezunları. Mezun oldukları ilde kendi bildikleri işi yapmak için eğlence dünyasına adım attılar.  İşletme sahiplerinden Başak Aydın “ Muğla’nın çok farklı ve güzel bir yapısı var. Öğrencilik hayatımız Muğla’da geçti. Daha sonra Muğla’dan kopamadık. Muğla’da eğlence sektöründe yer almak istedik. Baba Geyik Muhabbetini kurduk. Gerek üniversiteli gençler, gerekse Muğla’lı aileler gönül rahatlığı içerisinde geyik muhabbeti yapmak için geliyor. Bizler artık Muğla’lıyız. Muğla’da olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ödüllü Barmen Baba Geyik’te

Baba Geyik Muhabbetini farklı kılan bir başka ayrıntı ise mekanda ödüllü bir barmenin bulunması. Geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye’nin en iyi barmenleri DIAGEO BARMENCLUB MASTERS yarışmasında en iyi 10 barmen arasında Çağatay Ercan’da Baba Geyik Muhabbetinde müşterilerine eşsiz güzelliklerde ki kokteyllerini ikram ediyor.

Ödüllü Barmen Çağatay Ercan “ Muğla Üniversitesinde okuyorum. Geçtiğimiz ay DIAGEO BARMENCLUB MASTERS yarışması düzenlendi. Türkiye genelinde 250 barmen bu yarışmaya katıldı. SWEET NOVEMBER (KASIMDA AŞK BAŞKADIR) kokteyli ile ilk 10 barmen arasında yer aldım. Bu benim hayatımdaki en önemli olaylardan birisidir.  Amacım bu sektörde ilerlemek. Ve sektörün ne kadar farklı olduğunu göstermek. Bu meslek gerçekten saygınlığını kazanmalı. Baba Geyik Muhabbetine gelen müşterimizin istediği doğrultusunda onların damak tatlarına uygun servisler hazırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hedefimiz Muğla’da bir marka yaratmak” dedi.

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.