Bahattin Gümüş aday adayı

Bahattin Gümüş aday adayı
MUSTAFA İNCİ CHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş partide ki görevinde istifa etti. 2014 yerel seçimlerinde Menteşe Belediye Başkan aday adaylığı...

MUSTAFA İNCİ CHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş partide ki görevinde istifa etti. 2014 yerel seçimlerinde Menteşe Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden Gümüş’ün yerine yönetim kurulu üyelerinden Erkan Aydın merkez ilçe başkanlığına getirildi.

2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde belediye başkanlığı aday adaylığı için adeta enflasyon yaşanıyor. Mustafa Şahin ve Hilmi Giresun’un ardından CHP Merkez ilçe başkanı Bahattin Gümüş Menteşe Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak üzere başkanlık görevinden istifa etti. Bahattin Gümüş “ 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Menteşe Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak üzere partideki başkanlık görevimden istifa ettim. Adaylığımı resmi adaylığımı Perşembe günü açıklayacağım. CHP Merkez ilçe Başkanlığına ise yönetim kurulu kararı ile yönetim kurulu üyemiz Erkan Aydın getirildi” dedi.

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.