BAKAN KONVOYUNDA KAZA BAKAN ACİL SERVİSTE

BAKAN KONVOYUNDA KAZA BAKAN ACİL SERVİSTE
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin konvoyunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı. Bakanın bindiği aracın hemen önünde meydana...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin konvoyunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 4 kişi yaralandı. Bakanın bindiği aracın hemen önünde meydana gelen kazada bakan otomobilden inerek yarılıların yanına gitti. Bakının talimatıyla ambulanslar 2 dakika içerisinde kaza alanına geldi. Bakan Canikli daha sonra hastaneye giderek yaralıların sağlık durumuyla yakından ilgilenip geçmiş olsun dedi.

Kaza bakanın önünde oldu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli dün partisinin il divan toplantısına katılmak üzere Muğla’ya geldi.  Milas Bodrum Havaalanında partililer tarafından karşılan Bakan Canikli uzun bir konvoy eşliğinde Muğla’ya doğru yola çıktı. Bakan ilk önce Muğla Valiliğini ziyaret edecekti. Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa valilik binası önünde bakanı karşılamaya hazırlanıyordu. Protokol üyeleri bakanın gelmesini beklerken Muğla Valisine gelen telefonda bakan beyin konvoyunda trafik kazası meydana geldi ve yaralıların olduğu bilgisi geldi. Kaza bakan beyin içinde bulunduğu otomobilin hemen önünde meydana geldiği öğrenildi. Menteşe ilçesi Akçaova Mahallesi girişinde  Abdullah Kıbrıslı’nın kullandığı otomobil ile Faruk Karlı’nın kullandığı 48 NF 559 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada araç sürücüleri dahil toplam 6 kişi yaralandı.

Kaza yerinde yaralılarla ilgilendi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’nin önünde meydana gelen kaza sonrasında bakan otomobilinden inerek araçta sıkışan yaralıların yanına gitti. Bakanın talimatıyla kaza yerine 2 dakika içerisinde ambulanslar sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Muğla Sıtkı Koçman  Üniversitesi Araştırma ve Uygula Hastanesine kaldırıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli makam arabasıyla ambulansların arkasından hastaneye gitti. Yaralıların sağlık durumuyla yakından ilgilenen Bakan Canakli yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli hastane çıkışında “ kaza tam önümüzde oldu. İlk müdahaleler kaza yerinde yapıldı. Ardından 112 acil servisi arandı. Ambulanslar hemen kaza yerine geldi. Kazada yaralanan arkadaşlarımızın tedavisine başlandı. Arkadaşların her hangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor” dedi.

Tedavi için Türkiye’ye geliyorlar

Hastanede yaralıları ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli daha sonra Muğla Valiliğine geçti. Valilikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Canikli “ Türkiye sağlık yönünden bir çok ülkeden ileride. Sadece İstanbul’a sağlık turizmi için yılda 250 bin kişi geliyor. Sadece Avrupa ülkelerinden değil Amerika’dan bile tedavi olmaya gelenler var” dedi.

Türkiye güçlü bir ülke

Bakan Canikli “Irak ve Suriye’de olaylar başlamadan önce 1 milyar dolarlık ihracatımız vardı. Savaş başlayınca bu rakam 500 milyon dalara kadar düştü. Eylül ayı itibariyle Irak’a olan ihracatımız 850 milyon dalara yükseldi. Bu da Türkiye’nin ne kadar güçlü ve istikrarlı bir ülke olduğunu gösteriyor” dedi.

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.