Bakan önce hemşirelere sonra esnafa çiçek dağıttı

Bakan önce hemşirelere sonra esnafa çiçek dağıttı
Muğla’da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek hastane personeli ile bir araya...

Muğla’da bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek hastane personeli ile bir araya geldi. Hastanede öğle yemeğini personel ile birlikte yiyen Bakan Akdağ, bir süre hastane çalışanları ile sohbet etti.

Hastane yemekhanesinde hastane personeli ile birlikte tabildottan yemek yiyen Bakan Akdağ’ın menüsünde, etli güveç, pilav, salata ve keşkek yer aldı. Protokol üyelerinden ayrı oturmayı tercih eden Bakan Akdağ hastane personelinin bulunduğu masayı tercih etti.

Gazetecilerin, az yemek aldınız her zaman buna dikkat ediyormusunuz sorusuna Bakan Akdağ, “Kalorime dikkat ediyorum. Bu yüzden az yemeyi tercih ediyorum. Bunu da herkese öneriyorum” dedi. Personel ile öğle yemeğini yiyen bakan Akdağ daha sonra hastanede bir süre dolaştı. Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden ve bir süre sohbet eden Bakan Akdağ daha sonra hastane personeline karanfil dağıttı.

Halk Pazarını gezdi

Hastane ziyaretinin ardından Bakan Akdağ, her hafta Perşembe günleri kurulan halk pazarını ziyaret etti. Bir süre Pazar alanını gezen Bakan Akdağ, esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Perşembe pazarının yarısını yaya olarak dolaşan Bakan Akdağ’a bazı vatandaşlar dert ve şikâyetlerini anlatırken, bazı vatandaşlar da sarılarak hoş geldin dedi. Bakan Akdağ daha sonra partililer ile buluşmak için Ak Parti Muğla İl Başkanlığına hareket etti.

Ak partiyi ziyaret etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ  Muğla Ak parti İl başkanlığını ziyaret etti. Akdağ “  CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ak Parti sağlıkta hizmet edemiyor bizim belediyeler nasıl hizmet ediyor görsün. Hakikaten Kılıçtaroğlu hayal dünyasında yaşıyor. Sayın Kılıçdaroğılu eski SSK’yı unutmuş gözüküyor” dedi.

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.