Ballı’dan Muğlaspor açıklaması: “Muğlaspor’un bu kadar sahipsiz bırakılması yakışıyor mu?”

Ballı’dan Muğlaspor açıklaması: “Muğlaspor’un bu kadar sahipsiz bırakılması yakışıyor mu?”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı, proje tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Muğlaspor ile ilgili sorulan soruya Ballı, “Başkana ziyarete gittiğimizde başkanımız bize net vaatler duymak istediğini söyledi bizde Muğlaspor belediyenin ayrı bir birimi gibi olacak dedik. Daha geçtiğimiz Aralık ayında Muğlaspor tesislerinin ihaleye çıkarıldığı bir belediyecilik dönemi geçirdik. Muğlaspor’un bu kadar sahipsiz bırakılması yakışıyor mu?” dedi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Şadi Ballı’nın proje tanıtım toplantısı Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı VİP salonunda yapıldı.

Projelerin tanıtımının ardından Ballı gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Muğlaspor’da İdari Asbaşkanlık görevinde bulundunuz. Seçilmeniz halinde Muğlaspor’a ne gibi destekler vereceksiniz?” sorusuna Ballı, “Şehirdeki esnafın ekonomik olarak canlanması için Muğlaspor için yapılması gereken ne varsa yapacağım” dedi.

“MUĞLASPOR BELEDİYENİN AYRI BİR BİRİMİ GİBİ OLACAK”

Seçilmesi durumunda Muğlaspor’un belediyenin ayrı bir birimi gibi olacağını söyleyen Şadi Ballı, “Başkana ziyarete gittiğimizde başkanımız bize net vaatler duymak istediğini söyledi bizde Muğlaspor belediyenin ayrı bir birimi gibi olacak dedik. Çünkü biz Muğlaspor’u çok önemsiyoruz. Altyapıdan çocukların yetişmesini sağlamadığınız sürece kent ve esnaflar Muğlaspor’a bir yere kadar destek olabilir, Belediyeler bir yere kadar bu işi götürebilir. Başka deplasmanlara gittiğimizde belediye destekli takımların tesisleri ve statları mükemmel durumda bu güzelliklere çok özeniyorduk” diye konuştu.

“MUĞLASPOR’UN BU KADAR SAHİPSİZ BU KADAR ÇARESİZ BIRAKILMASI YAKIŞIYOR MU?”

Muğlaspor tesislerinin ihalesine ilişkin açıklama yapan Ballı, “Daha geçtiğimiz Aralık ayında Muğlaspor tesislerinin ihaleye çıkarıldığı bir belediyecilik dönemi geçirdik. Muğlaspor yönetimi olarak biz ihaleye girmedik. Muğlaspor’un bu kadar sahipsiz bu kadar çaresiz bırakılması yakışıyor mu? Bir ulaşım bir mutfağındaki patates soğanı almakla bu iş bitiyor mu? Bitmiyor. Bir fotoğraf karesinde yer almanın da doğru olduğunu düşünmüyorum. Şehre emek vermiş gibi yapmakla olmuyor. Gerçekten hizmet etmek başka bir iş, Muğlaspor sevdalısı olmak başka bir iş. Sadece Muğlaspor değil Muğla’daki tüm spor kulüplerine elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 266 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.