BAŞARAN: TERÖRÜN OLDUĞU YERDE TURİZM OLMAZ

BAŞARAN: TERÖRÜN OLDUĞU YERDE TURİZM OLMAZ
MHP Muğla Milletvekili Asım Başaran seçim çalışmalarına Muğla’nın Yatağan ilçesinde sürdürdü. Yatağan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen...

MHP Muğla Milletvekili Asım Başaran seçim çalışmalarına Muğla’nın Yatağan ilçesinde sürdürdü. Yatağan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Asım Başaran “Terörün olduğu yerde tarım olmaz, turizm, olmaz terörün olduğu yerde iş de olmaz" dedi.

MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran hükümetin tarım politikalarını eleştirerek, çiftçilerin alın teri olan ürünlerini satamaz hale geldiğini söyledi. Ülkemizde uygulanan tarım politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğine işaret eden MHP Muğla Milletvekili Asım Başaran Türkiye'de artan terör olaylarına dikkat çekerek "Terörün olduğu yerde tarım olmaz, turizm, olmaz terörün olduğu yerde iş de olmaz" dedi.

Asım Başaran “ "Burada iş imkanları kısıtlı olduğu için ya tarım yada turizm alanında iş bulunmakta ama son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle turizm bitme noktasına geldi. Buradaki gençlerimiz sezonda otellerde çalışmak üzere başka ilçelerimize gidiyor. Turizm sezonu kötü olduğunda ise iş olanakları kısıtlı olduğundan, gençlerimiz işsiz kalıyor.  Yatağan’da köylerde yetiştirilen tarım ürünleri Muğla ve Ülkemizin her yerine satılıyor. Ülkedeki kaos ortamından dolayı tarım sektörü de bitme noktasına geldi. Terörün etkilediği sektör bir de Büyükşehir yasası ile iyice darbe yemiştir. Alın teri ile yetiştirdikleri ürünleri pazarlarda satarak geçimini sağlayan köylümüz mutsuz. Ürünlerini satamıyor, sattığı üründen kazanç elde edemiyor" dedi.

AK Parti iktidarının yanlış tarım politikalarının tarımı bitme noktasına getirdiğini, bunun da çiftçinin belini büktüğünü dile getiren Başaran , "MHP olarak köylülerin tüm sorunlarını biliyoruz. Tarımı yeniden ayağa kaldıracak, köylümüzü yeniden milletin efendisi haline getirecek projelerimiz hazır" dedi. MHP Adayı Asım Başaran , "İktidar, sandık hesapları için bütün köylerimizi, beldelerimiz kapattı ve köylerimizin tamamını mahalle statüsüne getirerek Büyükşehir'e bağladı. Bu yasa ile birlikte bütün köy muhtarlıklarının tüzel kişiliği özel idareye devredildi. Yani sizin köyünüzün, muhtarlığınızın hiçbir malı mülkü yok. Bundan sonra da olmayacak. Söyle bir örnek vereyim. Köyden bir kardeşimiz göç etti ve zengin oldu. Bu kardeşimiz köyüne gidip bir şey yaptırmak isterse yapamaz siz bu hediyeyi alamazsınız" diye konuştu.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.