Başbakan düğüne katılacak

Başbakan düğüne katılacak
Başbakan Recep Tayip Erdoğan  ülke içi ve ülke dışı yaşadığı yoğun temponun yorgunluğunu Bodrum’da atmaya devam ediyor. Başbakan ve ailesi Rixos...

Başbakan Recep Tayip Erdoğan  ülke içi ve ülke dışı yaşadığı yoğun temponun yorgunluğunu Bodrum’da atmaya devam ediyor. Başbakan ve ailesi Rixos Otelinde 20 ve 21 nolu özel villalara yerleşti. Başbakanın kaldığı villa600 metrekare. Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın ABD’de yaşayan İranlı bir iş adamının Rixds’ta yapılacak düğününe katılacağı öğrenildi.

Otelden dışarı çıkmadılar

Başbakan Recep Tayip Erdoğan önceki gün Ata uçağı Milas Bodrum Havaalanına geldi. Beraberinde eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra oğlu Bilal Erdoğan, geleni Reyhan Erdoğan ve torunu Ömer Tayip Erdoğan’da bulunuyor. Başbakan Erdoğan  yakın arkadaşı Fettah Temince’nin Bodrum’da bulunan Rixos otelinde kalıyor. Başbakan Erdoğan ve ailesi dünkü sabah kahvaltısını 20 nolu villanın önünde bulunan havuz başında yaptı. Erdoğan’lar tatilin ilk gününde otelden dışarı çıkmadı. Başbakan Erdoğan şuana kadar ziyaretçi kabul etmedi.

Özel villada kalıyorlar

İki gece önce Rixos otele yerleşen Başbakan ve ailesi VİP müşteriler için inşa edilen 20 ve 21 nolu villalara yerleştiler. Başbakanın kaldığı villa600 metrekare. Villada 5 yatak odası, 2 büyük oturma odası, bir mutfak, bir elbise odası, bir adet sauna, el yapımı mozaiklerle döşenmiş banyo ve villanın önünde yine mozaiklerle döşenmiş bir havuz bulunuyor.

Düğüne katılacak

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Rixos otelde bir düğüne katılacağı öğrenildi. ABD’de yaşayan İran’lı bir iş adamının bugün Rixos otelde düğünü var. İran’lı iş adamının oğlunun düğününe Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ının da katılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 502 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.