Başbakan’dan şehit ailelerine mektup

Başbakan’dan şehit ailelerine mektup
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, bayramda ziyaret ettiği şehit ailelerine Başbakan Binali Yıldırım’ın el yazısıyla yazdığı mektubunu iletti....

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, bayramda ziyaret ettiği şehit ailelerine Başbakan Binali Yıldırım’ın el yazısıyla yazdığı mektubunu iletti. Mete, “Oğullarını şehadete uğurlayan anne babaların metaneti ve haklı gururuna şahit olduk” dedi

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Başbakan Binali Yıldırım'ın şehit ailelerine hitaben kendi el yazısıyla yazdığı mektubu ailelere teslim etti, buruk geçen bayramlarında yanlarında oldu. Mete, Kurban Bayramı süresince şehit ailelerini ziyaret etti, Başbakan Binali Yıldırım'ın mektubunu teslim etti.

Şehit aileleri bize emanet

Merkez ilçe Menteşe'de iki, Bodrum, Milas ve Yatağan'da birer aileyi ziyaret eden Mete, "Oğullarını şehadete uğurlayan annelerin, babaların metanetine, zaman zaman hüzünlerine, oğullarını vatan için feda etmenin haklı gururunu yaşadıklarına şahit olduk" dedi.

Şehit annelerinden bazılarının "Oğlum sanki göreve gitmiş gibi, bayram sabahı mutlaka gelecek" dediğini anlatan Mete, "Bayramda en anlamlı ziyaretlerden birinin vatan için canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizin ailelerine yapılan ziyaretler olduğunu düşünüyorum.

Bugün vatanımızda bayramlarımızı özgür ve huzurlu şekilde kutluyorsak bunu şehit düşen yiğitlerimize borçluyuz. Şehit aileleri bizlere emanet. Devletimiz ve milletimiz her zaman yanlarında" diye konuştu. Mete'ye bazı ziyaretleri sırasında Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk de eşlik etti.

'Endişeniz olmasın'

Başbakan Yıldırım'ın şehit aileleri için yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı: "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli kardeşim, bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve Rabbimizin 'Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz' (Bakara süresi 154. ayet) müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daima sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın."

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.