BASIN SÖZCÜSÜ AKTAŞ: “MUĞLASPOR BU SENE ŞAMPİYON OLACAK”

BASIN SÖZCÜSÜ AKTAŞ: “MUĞLASPOR BU SENE ŞAMPİYON OLACAK”
Yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Cihan Bulut yönetiminde başlayan Muğlaspor çalışmalarını sürdürüyor. Kulüpteki son gelişmeleri düzenlediği basın toplantısında değerlendiren Basın Sözcüsü Nihat Aktaş, “Güçlü bir kadro kurduk. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Kısacası Muğlaspor’da her şey yolunda" dedi.

Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Nihat Aktaş düzenlediği basın toplantısında kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Takımın yeni sezon hazırlıklarına başladığını ifade eden Basın Sözcüsü Aktaş, “Çok güzel bir kadro kurduk. Transferde ince eleyip sık dokuduk. Teknik Direktörümüz Cihan Bulut yönetiminde takımımız çalışıyor. Yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarımızla çok mutlu bir aileyiz” dedi.

Takıma kaynak yaratmak amacıyla yönetim kurulu olarak çok yoğun bir çalışma sergilediklerini belirten Basın Sözcüsü Nihat Aktaş, “Futbolcu peşinatları, personel maaşları ve kulüp harcamaları konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Yönetim olarak gittiğimiz herkesten küçük büyük destek görüyoruz. Bu desteklerin artarak devam etmesini diliyoruz. Kulüp isim ve forma sponsorlukları konularında firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Camiamızdan bize güvenmelerini istiyoruz. Bu takım bu sene şampiyon olacak. O sene bu sene diyoruz” dedi.

Takımın sezonda ulaşım sorunu yaşamayacağını dile getiren Aktaş, Muğlaspor logolu giydirilmiş bir otobüsün kulübe sezon boyunca hizmet edeceğini kaydetti.

Muğlaspor çatısı altında mücadele eden bütün sporcuların katılımı ile yeni sezona 11 Ağustos Perşembe günü merhaba diyeceklerini kaydeden Aktaş, “Perşembe günü 16.30 da kulüp binamızda toplanacağız. Tüm sporcularımızla birlikte Cumhuriyet Meydanında davul zurna eşliğinde toplanarak Muğla caddelerinde yürüyüş yaparak Atatürk Stadına geçeceğiz. Stat ta kurban kestikten sonra takımımız antrenmanını gerçekleştirecek” diye konuştu.  

Bu haber toplam 653 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.