Başkan duvarları badanaladı

Başkan duvarları badanaladı
Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün 5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle eline aldığı badana fırçası ile tarihi Muğla Evlerinin duvarlarını badana...

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün 5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle eline aldığı badana fırçası ile tarihi Muğla Evlerinin duvarlarını badana etti.5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla Belediyesi halka kireç dağıttı.

Orta Mahalle Hisar Sokak’ta dağıtılan kireç torbaları, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Muğla Belediyesi Çevre Mühendisi Erdem Şenel, Muğla Belediyesi’nin kireç dağıtımının 80’li yıllardan beri devam ettiğini, son 6 yıldır ise Dünya Çevre günü Etkinlikleri kapsamında toplu olarak dağıtıldığını belirtti. Çevre Mühendisi Erdem Şenel, “Muğla Belediyesi kireç dağıtımı 6 yıldır dünya Çevre günü Etkinlikleri kapsamında, şenlik havasında dağıtılıyor. Bugüne kadar Belediye olarak 100 tona yakın kireç dağıtımı yapıldı. Bugün ise halkımıza 20 ton kireç dağıtılacak.” dedi.

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise Muğla’nın temiz ve beyaz görüntüsünü korumak için hep birlikte çalışmak gerektiğini belirterek, “ Bu tarz çalışmalar birlikte çalışarak olur. Çocuklarımızı çevre bilincini öğreterek, göstererek aşılayabilir ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayabiliriz. Çevre bilincini oluşturmak ve korumak için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bu haber toplam 602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.