BAŞKAN GÜMÜŞ: “KENT MEYDANI 45 GÜNE HİZMETE GİRECEK”

BAŞKAN GÜMÜŞ: “KENT MEYDANI 45 GÜNE HİZMETE GİRECEK”
Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve partililer Menteşe ilçesinde yapımında sona gelinen Kent Meydanı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Kent Meydanı’nın yaklaşık 45 güne hizmete gireceğini kaydetti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımında sona gelinen Kent Meydanı’nı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün partililerle gezdi.

19 Mayıs Gençlik Spor ve Bayramı etkinlikleri öncesi Kent Meydanı’nı gezen Başkan Gürün’e Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, il başkanı, ilçe başkanları ve meclis üyeleri de eşlik etti.

“MENTEŞE ELDE EDECEĞİ HER ŞEYİ ELDE ETTİ”

Meydanda açıklamalarda bulunan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Eski Muğla ve yeni Muğla’nın tam ortası. 600 araçlık otopark, Muğla’nın otopark sıkıntısını çözecek. Artık o yol kenarına ve bisiklet yollarına park etme sorunu ortadan kalkacak. Başkanımız sayın Osman Gürün, özellikle burası sirkülasyon halinde olsun diye, fiyatlarının uygun olacağını dile getirmişti. 4 katlı otopark büyükşehir tarafından işletilecek. Aşağında kapalı çarşı tarzında 30 tane dükkân var. Bu dükkanlar Menteşe Belediyemizin. Burada Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğinde bir çalışma yapıldı. Menteşe Belediyesi’nin ekonomik gücü bunu yapmaya yetmezdi, Başkanımız sağ olsun diyoruz. Muğla’ya, Menteşe’ye otopark ve 30 tane dükkân kazandırmış oldu ama en büyük kazanç Menteşe halkının. Göreceksiniz ki bu meydan akşamları cıvıl cıvıl herkesin oturduğu yerler olacak. Aşağıda kafeler yukarıda oturma yerleri olacak. Bizlerde sosyal kültürel etkinlikleri bu meydanda vatandaşlarla birlikte yapacağız” diye konuştu.

Yaklaşık 45 gün içerisinde Kent Meydanı’nın hizmete gireceğini dile getiren Başkan Gümüş, “Menteşe, elde edebildiği her şeyi elde etti. Son nokta vuruşunu burayla yapacak ve sonradan hep beraber seçimlere gireceğiz, hazırlanacağız” dedi.

KENT MEYDANI

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi ortaklığında yapımına başlanan ve 36 Milyon 344 Bin TL’ye mal olacak olan Kent Meydanı projesinde, yeraltı otoparkı, 31’i engelli olmak üzere 593 araç kapasitesine sahip. Ayrıca peyzaj düzenlemeleri ile çağdaş bir görünüme kazanacağı bildirilen Kent Meydanı’nda 3 adet kafe ile 25 işyeri bulunacak.

Bu haber toplam 814 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum