Başkan Gümüş’ten, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Gümüş’ten, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Öğretmenlik mesleğini diğer mesleklerden...

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Öğretmenlik mesleğini diğer mesleklerden ayıran en önemli özellik, malzemesinin ve meyvesinin insan olmasıdır” dedi.

Başkan Gümüş mesajında şu ifadelere yer verdi; “Millet mekteplerinin açılışı ve Ata’mızın Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım Günü, 1981 yılından bu yana her yıl öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenlerimiz, bilgeliği, fedakarlığı ve insan sevgisi ile toplumumuzun en değerli varlıklardır. Öğretmenlik mesleğini diğer mesleklerden ayıran en önemli özellik, malzemesinin ve meyvesinin insan olmasıdır.  Öğretmenlik ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi ayrıcalığa sahiptir.   Öğretmenlerimizin bilgili, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmesi öğretmenlerimizin en önemli hedefi olmalıdır. Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, Cumhuriyetimizin aydınlık yüzleri öğretmenlerimize emanet ettik. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti öğretmenlerimizin yetiştirdiği çocuklarımız ile ilelebet yaşayacaktır. Bu duygularla başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran, minnet ve saygıyla anar, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım”

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.