BAŞKAN GÜRÜN: "BU YOLUN SONUNDA CUMHURİYET VAR"

BAŞKAN GÜRÜN: "BU YOLUN SONUNDA CUMHURİYET VAR"
CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Millet İttifakı Menteşe Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi. Başkan Gürün, “Biz seçimde kaybetmedik, kaybeden iktidar” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 2.tur seçim çalışmaları kapsamında geldiği Muğla’da, Menteşe Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Uysal’ı CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve beraberindeki partililer karşıladı.

Konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Biz seçimde kaybetmedik, kaybeden iktidar” dedi.

Başkan Gürün, umutsuz olmamak gerektiğini belirterek, “Biz bu seçimde kaybetmedik. Kaybeden iktidar. İlk seçimde bu işi halledeceğimiz duygusu çok yükseldi. Daha sonra ufak bir moral bozukluğu oldu. Buna gerek yok. Bizim umutsuz olmaya hakkımız yok. Çünkü çıktığımız yol, ülkenin geleceği için çıkılan yol. Bu yolda aynı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi hiçbir şeyden yılmadan, hedeften vazgeçmeden yürüyüş var. Bu yolun sonunda Cumhuriyet var, zafer var. Bu yolda devam etmemiz gerekiyor. Bir an önce silkilmemiz lazım. Muğla’da önemli bir başarı kazandık. Sandığa gitmeyenleri, sandığa gitmeyi ikna etmemiz gerekiyor. Bu kişi meselesi değil, ülke meselesi. Kimsenin umursuz olmaması lazım. 28 Mayıs’ta başka bir zafere imza atmamız gerekiyor. Zaferin anahtarı da 6’lı masa. Kumandanlardan birisi de Gültekin bey. Hepimiz aynı hedefe hep birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 866 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.