BAŞKAN KIYANÇ MUĞLA HALKINI MAÇA DAVET ETTİ

BAŞKAN KIYANÇ MUĞLA HALKINI MAÇA DAVET ETTİ
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Muğla halkını sezonun ilk iç saha karşılaşmasında Yeşil Çivril Belediyespor maçına davet etti. Başkan Kıyanç, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız bu anlamlı günde siz değerli Muğla sevdalılarını tribünlerde görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Başkan Menaf Kıyanç davetinde şunları söyledi:

“Saygıdeğer Muğlaspor Sevdalıları,

2023-2024 sezonunda sahamızda yarın Yeşil Çivril Belediyespor karşısında çıkacağız.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız bu anlamlı günde siz değerli Muğla sevdalılarını tribünlerde görmekten mutluluk duyacağız. Yıllardır süregelen destek ve sadakatiniz bizi her zaman motive etmiştir. Bu sezonda sizlerin destekleri ve coşkusuyla güçlü bir şekilde ilerleyeceğiz.

Sizlerin bu maçta yanımızda olması, yönetimimize, futbolcularımıza ve teknik ekibimize büyük bir moral kaynağı olacaktır.

Muğlaspor ve Muğla sevdalıları lütfen unutmayın, biz çok ama çok büyük bir aileyiz. Stadımızı doldurarak, takımımızı galibiyete taşımak için hep birlikte el ele vererek Muğlaspor’umuza destek olalım.

Biz bir aileyiz ve hep birlikte çok daha güçlüyüz. Hep beraber bu sezonu unutulmaz kılmak için sabırsızlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği olmadan başarı ve şampiyonluk asla mümkün olamaz.

Muğlaspor’a gönül veren bir kardeşiniz ve koyu bir Muğlaspor taraftarı olarak diyorum ki; daha önce başardık şimdi de başaracağız. Gelin, Muğlaspor'u birlikte zirveye taşıyalım.

‘‘O sene, bu sene’’ ve bunu hep beraber başaracağız!

Biz yönetim olarak bu işe inandık!”

Bu haber toplam 1139 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.