BAŞKAN KIYANÇ: “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

BAŞKAN KIYANÇ: “ŞAMPİYON OLACAĞIZ”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, yönetim kurulunun da katılımıyla Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ligde geçen 6 haftayı değerlendiren Başkan Kıyanç, Irlıganlıspor maçında kural hatası olduğunu ve durumu yetkili kurumlara ilettiklerini söyledi. Muğlaspor için herkesin sabırlı olmasını isteyen Kıyanç, sezon sonunda mutlaka şampiyonluğa ulaşacaklarını kaydetti. Kıyanç, “Bu kural hatası bizim lehine sonuçlandığında puanımız yükselecek” dedi.

hhhh.jpgBölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk için mücadele eden Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu, ligde geçen 6 haftayı değerlendirmek için basınla bir araya geldi.

5.hafta iç sahada oynanan Irlıganlıspor maçında kural hatası tespit ettiklerini anlatan Başkan Kıyanç, konuyu ilgili kurumlara aktardıklarını, itiraz dilekçesi verdiklerini söyledi. Başkan Kıyanç,“Bu kural hatası bizim lehine sonuçlandığında puanımız yükselecek. 12 puanımız var. 14 olacak” dedi.

ksssss-001.jpg“KİMSE HOCAYI HEDEF TAHTASINA KOYMASIN. HEDEFE BİZİ KOYUN”

Beraberlikle biten maçların ardından hocanın eleştiri yağmuruna tutulduğunu söyleyen Başkan Kıyanç, açıklamasında şunları söyledi:

“İç sahadaki Irganlıspor maçında bariz kural hatasına itiraz ettik. Irganlıspor'dan savunma istendi. Biz bu konuda açıklama bile yapmadık. Yasal hakkımızı kullandık. Bu kural hatası bizim lehine sonuçlandığında puanımız yükselecek. Tüm deplasmanlara 15 yönetici ile gidiyoruz. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Herkes takımda değişiklik yapmak istiyor. Bizim her konuda kurulumuz var. Hocamızın yanındayız. Bize geldi dediki 'Eğer memnun değilseniz, kararınıza saygı duyarım' dedi. Kimse hocayı hedef tahtasına koymasın. Hedefe bizi koyun. Kararı biz veriyoruz. Biz bu işin üstesinden geleceğiz.”

hhhh-001.jpg“VERİLECEK EN GÜZEL CEVAP, SPORTİF BAŞARI OLACAK”

Sportif başarı konusunda aceleci olunmaması gerektiğini söyleyen Başkan Kıyanç, "6 maçın ardından bir değerlendirme yapmak istedik. Ligin ilk iki maçını deplasmanda oynadık. Grupta yukarılara oynayan üç takımla oynadık. Zor maçların sonunda puan olarak yükseleceğimizi düşünüyorum. Kamuoyu bizden başarı bekliyor. Bir beraberlik bile halkı tedirgin ediyor. Hepimiz Muğlaspor'un başarısını istiyoruz. Yönetimdeki arkadaşlara 'sosyal medyadan kimseye cevap vermeyin' dedim. Verilecek en güzel cevap, sportif başarı olacak. Sportif başarı konusunda bu kadar aceleci olmamak gerekiyor. 26 maçın sadece 6 maçını oynadık. Bunu sürdürülebilir hale getirmemiz gerekiyor. Biz yönetim olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Herkes sabırlı olsun. Biz şampiyon olacağız” diye konuştu.

MUĞLASPOR YÖNETİMİNDEN SİVASLI BELEDİYESPOR MAÇINA DAVET

26 Kasım Pazar günü iç sahada oynanacak olan Sivaslı Belediyespor maçında kendini Muğlasporlu hisseden herkesi stada davet eden Başkan Kıyanç, “Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Kendi sahamızda oynayacağımız Sivaslı Belediyespor maçını kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bu maçta ilimizi yönetenleri ve bütün Muğlasporluları tribünde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.