BAŞKAN OTGÖZ: “ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI UMUT OLUYOR”

BAŞKAN OTGÖZ: “ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI UMUT OLUYOR”
.

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret etti. Turnuvadaki gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Başkan Otgöz, öğrencilere satranç takımı hediye etti.

 

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun bu yıl dördüncüsünü düzenlediği yarışmaya Seydikemer’den katılarak dereceye giren öğrenciler, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Karaköy İlkokulu Müdürü Bülent Vardaroğlu, Karaköy Ortaokulu Müdürü Hacer Çetin, Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu Müdürü Derya Çakıcı ve Karaköy İlkokulu Sınıf Öğretmeni ve Koordinatör Kaan Çeşmeli ile birlikte Başkan Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü San, zekâ ve akıl oyunları ile ilgili okullarda yürütülen çalışmalar ve öğrencilerin elde ettikleri başarılar hakkında Başkan Otgöz’e bilgiler aktardı. Seydikemer’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilerin Muğla’daki turnuvada da büyük başarı kaydettiğini belirten San,  turnuvaya katılan 10 öğrenciden 7’sinin madalya kazandığını hatırlattı.

İlkokulu kategorisinde yarışan Karaköy İlkokulu öğrencisi Arda Yıldız’ın Q-Bitz oyununda rakiplerini geride bırakarak İl Birincisi olduğunu kaydeden San, Yıldız’ın 10-11-12 Haziran 2022’de Diyarbakır'da gerçekleştirilecek olan 4. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Muğla’yı temsil edeceğini söyledi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI UMUT OLUYOR”

Öğrencilerin başarısı karşısında oldukça gururlandığını ifade eden Başkan Otgöz, Seydikemer’in eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını söyleyerek; “4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilerimizin başarısı bizleri çok sevindirdi. Öğrencilerimizin bu başarısında katkısı olan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğin mimarı olacak çocuklarımızın başarısı bizlere umut oluyor” diye konuştu.

Başkan Otgöz daha sonra Diyarbakır’da düzenlenecek olan 4. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Seydikemer’den katılarak Muğla’yı temsil edecek Arda Yıldız’a başarılar diledi.

BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda Seydikemer’i gururlandıran; Q- Bitz İl Birincisi Seydikemer Karaköy İlkokulu Öğrencisi Arda Yıldız, Pentago İkincisi Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu öğrencisi Metehan Küçükhavutçu, Equilibrio ikincisi Karaköy İlkokulu öğrencisi Esma Nur Kılıçarslan,  Küre Üçüncüsü Karaköy İlkokulu öğrencisi Nisa Melek Yıkıcı, Mangala Üçüncüsü Karaköy İlkokulu öğrencisi Duygunaz Aksoy, Kulami İkincisi Karaköy Ortaokulu öğrencisi Yusuf Aksoy, Pentago Üçüncüsü Karaköy Ortaokulu öğrencisi Gündane Naz Baltacı’yı tek tek tebrik eden Başkan Otgöz, öğrencilere satranç takımı hediye etti. 

Bu haber toplam 1834 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.