BAŞKAN TOKSÖZ, MADENLER MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN TOKSÖZ,  MADENLER MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Madenler Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Mahalle Muhtarı Eyüp Alan ve mahalle sakinleriyle istişarelerde bulundu.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, özellikle hafta sonları her gün bir mahalleye ya da ilçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Aynı zamanda muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Toksöz, vatandaşların sorunlarını dinleyip not alıyor.

Çalışmaların devam edeceğini söyleyen Toksöz, “Durmak yok, yola devam” dedi.

Hafta sonları ve vakit buldukça hafta içi boş durmayıp çalışmaları yerinde izlediğini belirten Mustafa Toksöz, “Göreve gelirken verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Bazen hafta içi, çoğu zaman hafta sonu yapılan çalışmaları başkan yardımcıları ile yerinde izliyor muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet ediyoruz. Vatandaşların sorunlarını dinliyor not alıyoruz. 50 mahallenin birçoğunda sosyal tesis çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmalarımız bıkmadan yorulmadan devam edecek. Madenler Mahallesinde süren kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Mahalle Muhtarı Eyüp Alan ve mahalle sakinleriyle istişarelerde bulunduk. Durmak yok yola devam. Yakın zamanda bugüne kadar yaptıklarımız ve bundan sonra yapılacak hizmetleri ayrıntılı olarak açıklayacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 557 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.