Başkan Ünlü’den Sinpaş’a talimat: “Bu son uyarımızdır”

Başkan Ünlü’den Sinpaş’a talimat: “Bu son uyarımızdır”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
İnşaat yasağına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiği yönünde çıkan haberler üzerine Sinpaş inşaatına denetimde bulunan Ünlü, “Şu an itibariyle inşaat faaliyeti bitti. Arkadaşlar gerekli işlemleri yapacak, inşaat duracak!” talimatı verdi.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, inşaat yasağına rağmen çalışmaların devam ettiğine yönelik çıkan haberler üzerine Sinpaş inşaatına baskın denetimde bulundu. Zabıta ekipleriyle birlikte inşaata giden Başkan Ünlü, inşaatın tüm alanlarında incelemeler yaptı.

İnşaatta kaçak olarak yapılan çalışmaların durdurulması talimatını veren Başkan Ünlü, zabıta ekiplerinin 7/24 bölgede kalacağını da söyledi. İnşaat yetkilileri ile görüşen Başkan Ünlü, “Şu an itibariyle inşaat faaliyeti bitti. Arkadaşlar gerekli işlemleri yapacak, inşaat duracak! Bu son uyarımızdır” diye konuştu.

MARMARİS KENT KONSEYİ: “İNŞAAT KESİNTİSİZ DEVAM EDİYORDU”

Marmaris Kent Konseyi’nce yapılan açıklamada, “İnşaat alanına inildi, Belediye başkanı, müdürler önde zabıtalar arkada hep birlikte katlar dolaşıldı. İnşaatı boşaltmalarını söylediler. Firmanın yaptığı açıklamanın aksine her yerde yüzlerce personelle inşaat kesintisiz devam ediyordu. Belediye başkanı bizzat gözüyle de tespit etti. Beton dökülüyor, demir atılıyor, kaplama yapılıyor, bir inşaatta olabilecek bütün inşaat faaliyet aralıksız sürdürülüyordu. Hepsi kameralarla tespit edildi. Zabıta tarafından herkes boşaltıldı. Personel sayısı o kadar fazlaydı ki başkanla birlikte alanda bir buçuk saat dolaşmamıza rağmen hala alan boşalamamıştı. Belediye başkanı en son çıkışta yetkilileri uyardı. Bu ultimatomdan sonra alanda fen işleri müdürü, zabıta müdürünü ve zabıtaları bıraktılar. Marmaris'ten de zabıta desteği istediler. Bugün belediye başkanının bizzat katılımıyla gerçekleşen belediye baskını sayesinde inşaat yıllar sonra durduruldu. Sayın Acar Ünlü'ye görevini layığıyla yerine getirdiği için teşekkür ederiz” denildi.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.