Başkan Uzundemir Sosyal Hizmetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başkan Uzundemir Sosyal Hizmetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in talimatları ile ilçede maddi durumu yetersiz, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara imkan çerçevesinde sosyal hizmet...

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in talimatları ile ilçede maddi durumu yetersiz, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara imkan çerçevesinde sosyal hizmet yardımı devam ediyor.

Sosyal hizmet yardımlarına hız kesmeden devam eden Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir, yönetime geldiğinden beri vatandaşlara hizmet için canla başla çalıştıklarını, ilçede bulunan yaşlılara, kimsesizlere, maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara imkânlar çerçevesinde ve sosyal yardım yönetmeliğine uygun olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Hizmetlerine aksatmadan ve gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek devam edeceklerini dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir; “Yardımlara başlamadan önce yönetim olarak nasıl bir yol izleyeceğimizi, gerçek yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı nasıl tespit edeceğimizi çok araştırdık. Daha sonra birim müdürlerimizle istişare edip en uygun yolu çizdik.Gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlarımızı seçerek Ramazan Ayı içerisinde 1350 koli Ramazan yardım paketi,rutin gıda yardımı olarak 120 koli,118 adet yatak dağıtımı,evi yanan vatandaşlarımıza ev eşyası yardımı yapılmıştır. İlçemizdeki maddi durumu yetersiz öğrencilerimizinde kırtasiye, giysi ve ayakkabı yardımları da unutulmamıştır. Ayrıca ekiplerimiz tarafında belirlenen vatandaşlarımızın ev temizlikleri, hasta ve yaşlı ziyaretleri, bölgemizdeki şehit yakınları ile gazilerimizin ziyaretleri yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın en kötü günü olan cenazelerinde de hizmetlerimizi, cenaze birimimizi kurarak aksatmadan devam ettirmekteyiz. Hizmetlerimizi aksatmadan ve gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek devam ettireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.