Başkanlar ne dedi?

Başkanlar ne dedi?
Mustafa İnci- 1 Kasım erken seçimlerinin ardından Muğla’da CHP 3, Ak Parti 2 ve MHP 1 milletvekili çıkarttı. Seçimlerin ardından CHP Muğla İl Başkanı...

Mustafa İnci- 1 Kasım erken seçimlerinin ardından Muğla’da CHP 3, Ak Parti 2 ve MHP 1 milletvekili çıkarttı. Seçimlerin ardından CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban “ Muğla halkına partimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “ Muğla tarihinde bu güne kadar aldığımız en yüksek oya ulaştık” dedi. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ise “Halkın kararına saygı duyuyoruz” dedi.

CHP Muğla’da birinci parti

1 Kasım seçimlerinde Muğla’da 673 bin 642 seçmenden 584 bin 589 seçmen sandığa gitti. CHP Muğla il genelinde 278 bin 422 oy alarak birinci parti oldu. Ak Parti 172 bin 556 oy alarak ikinci parti oldu. MHP ise 85 bin 952 oy alarak üçüncü parti oldu. HDP ise 23 bin 120 oy alarak dördüncü parti oldu.

MHP’nin oyları Ak Parti’ye gitti

1 Kasım seçimlerinde Muğla’da birinci olan ve 3 milletvekili çıkartan CHP’nin Muğla İl Başkanı Mürsel Alban “  Muğla halkına 1 Kasım seçimlerinde partimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.  Muğla her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yaptı. Muğla’da ciddi oy artışımız oldu. Türkiye genelini Devlet Bahçeli'ye sormak gerekiyor. Kendisi her şeye 'hayır' dedi. Sonuç olarak MHP'nin tabanı tepki olarak AK Parti'ye destek verdi. Bu durum Muğla'ya da yansıdı. CHP örgütleri ilçe başkanlarıyla, yöneticileriyle, belediye başkanlarıyla, meclis üyeleriyle, önceki dönem milletvekilleriyle, mevcut milletvekili ve milletvekili adaylarıyla yaptığımız plan-proje çerçevesinde çalıştılar. Bir günümüzü boşa geçirmeden tüm seçmenlerimize ulaştık. Genciyle yaşlısıyla tüm örgütüme ve halkımıza partimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti en yüksek oyunu aldı

Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “ Muğla’da bu güne kadar aldığımız en yük oy. Bu başarı tamamen teşkilatlarımızın ve vekil adaylarımızındır. Seçim geride kaldı. Artık hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlimize yapacağımız çok yatırımlar var. Bunları en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet korkmaz ise “ Halkın kararına saygı duyuyoruz” dedi.

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.