Başkanlar Oylarını Kullandı

Başkanlar Oylarını Kullandı
Muğla’da 1 Kasım seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla il Başkanı...

Muğla’da 1 Kasım seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla il Başkanı Mürsel Alban ve CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Sarı oylarını kullandılar.

Sandık Sonucuna Herkes Saygı Duymalı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, 1 Kasım Genel Seçimleri için oyunu Menteşe İlçesi Düğerek Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nda 1046 numaralı sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 7 Haziran’da yapılan Genel seçimlerden sonra hükümet kurulamaması nedeniyle gidilen erken seçimde halkın gerekli olgunluğu göstererek sandığa gideceğini ve ülkemiz için yararlı bir sonucun çıkacağına inandığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “7 Haziran seçimlerinde halkımız sandığa giderek tercihini yaptı ve halkımızın bu iradesi parlamentodaki partilerin hükümeti kuramaması ya da kurdurulmaması ile sonuçlandı. Erken seçim kararından sonra propaganda döneminde halkımızda biz zaten her şeyi biliyoruz, fazla söze gerek yok anlayışı vardı. 5 ay içinde tekrar genel seçime gitmek ülkemiz ve demokrasimiz için çok uygun olmasa da halkımız büyük bir olgunlukla sandığa giderek vatandaşlık görevini yapacak ve ülkemiz için yararlı bir sonuç çıkmasını sağlayacaktır. Sonuç ne çıkarsa çıksın herkes milletimizin iradesine saygı duymalı, seçilecek parlamento mutlak suretle geniş tabanlı bir hükümet kurmalıdır. Vatandaşlarımız oylarıyla meclise giden vekillerinden huzur, güven, barış ve gelecekle ilgili endişe duymadıkları bir ülke beklemektedir. 1 Kasım Genel seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun.” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oyunu, kızı İlke ve eşi Sevilay Gümüş ile birlikte İ.M.K.B. Okulunda 1103 No’lu sandıkta kullandı. Oylarını eşleri ile birlikte kullanan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Başkanı Mürsel Alban ve İlçe Başkanı Erkan Aydın oylarını kullandıktan sonra okulları ziyaret ederek, sandık görevlileri ve vatandaşlar ile bir araya geldiler. Mustafa İnci

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.