Başkanlık koltuğuna oturdu

Başkanlık koltuğuna oturdu
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 100 gün aradan sonra tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Yaklaşık 2 bin Bodrum’lunun arasından Mehmet Kocadon belediye...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 100 gün aradan sonra tekrar başkanlık koltuğuna oturdu. Yaklaşık 2 bin Bodrum’lunun arasından Mehmet Kocadon belediye binasına yaklaşık 30 dakikada ulaştı. Başkan Kocadon “ Bodrumlular başkanlarına sahip çıktı. Bodrum halkı ben cezaevindeyken bile bana tam destek oldu. Türkiye’ye örnek bir davranış sergilediler” dedi.

100 gün cezaevinde kaldı

Bodrum’un DP’li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon geçtiğimiz Haziran ayında polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış daha sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ardından İçişleri bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tutuksuz yargılanma kararı ile serbest kaldı. Yaklaşık 100 gün cezaevinde yatan Kocadon cezaevinden çıktıktan sonra İçişleri Bakanlığına göreve iade edilmesi için talepte bulunmuştu. Bakanlık Kurban Bayramı öncesi Mehmet Kocadon’a görevi geri iade etti.

2 bin kişi karşıladı

Göreve iade yazısını alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon dün öğle saatlerinde belediyeye geldi. Yaklaşık 2 bin Bodrum’lu tarafından belediye binası önünde karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı belediye binasına yaklaşık 30 dakika da girebildi. Bodrum Belediye Başkanı Kocadon “Bu sevgi ve ilgiye layık olmak için şimdiye kadar çok çalıştım, daha da çok çalışacağım. Türkiye'deki her belediye başkanına Allah böyle bir sevgi bağışlasın. Bodrumlular başkanına sahip çıkarak, mapusluk günlerimde bile en yakınımda oldu. Tüm Türkiye'ye dayanışmanın en güzel örneğini gösterdi. Bodrumlular'ın bu davranışı, başkanlarına, hakka, doğruya sahip çıkışları, dik duruşları tüm Türkiye'ye örnek olmalı” dedi.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.