BBP'li Aydoğan'dan bir dizi ziyaretler

BBP'li Aydoğan'dan bir dizi ziyaretler
 MUHABİR
Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanlığına atanan ve partiye modern bir başkanlığı binası kazandıran Melih Aydoğan, Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. İki ilçede gerçekleşen ziyaretlerde protokol üyeleri ile görüş alıverişinde bulunduklarını ifade eden İl Başkanı Aydoğan, ziyaretlerin tüm ilçelerde devam edeceğini kaydetti.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan Muğla’nın 13 ilçesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Açılışı Genel Başkan Mustafa Destici tarafından yapılan modern bir il başkanlığı binasını Muğla’ya kazandıran İl Başkanı Aydoğan, Fethiye ve Seydikemer’de bir dizi protokol ziyaretlerinde bulundu.

Seydikemer’de Kaymakam Yıldız Büyüker’i, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Demiriz’i ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Çetin’i makamlarında ziyaret eden Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Melih Aydoğan’a ziyaretlerinde Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

whatsapp-image-2024-05-29-at-15-32-58-1.jpeg

Daha sonra Fethiye’ye geçen İl Başkanı Aydoğan, Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ı, Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek’i makamında ziyaret etti.

whatsapp-image-2024-05-29-at-15-33-00.jpeg

Ziyaretlerinde kendisine gösterilen misafirperverlik nedeniyle teşekkür eden BBP İl Başkanı Melih Aydoğan, “Seydikemer ve Fethiye’de ilçe protokolünü ziyaret ettik. Yeniden seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlçe kaymakamları, komutanlarımız ve emniyet müdürlerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz diğer ilçelerde de devam edecek. Cennet Muğla’mızı karış karış gezerek ilimiz yönetimine katkı verenleri ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.