Bedensel engelli Erhan, kurban vekâletini TDV Ortaca’ya teslim etti

Bedensel engelli Erhan, kurban vekâletini TDV Ortaca’ya teslim etti
Muğla’nın Ortaca ilçesinde yaşayan bedensel engelli 36 yaşındaki Erhan Gün bu yıl da kurban vekâletini Muğla Ortaca Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ortaca Şubesine teslim etti.

Bedensel engelli Ortacalı Erhan Gün bu yıl da kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı’na teslim etti.

Ortaca İlçe Müftüsü Mahmut Atıcı ile Eşi Sibel Sümeyye Atıcı, Erhan Gün’ü evinde ziyaret ederek, kurban vekâletini kendisinden teslim aldı.

Müftü Atıcı yaptığı açıklamada, ”Erhan yaşamındaki büyük zorluklara rağmen hayatın kıymetini bilen, milli ve manevi değerlerinin bilincinde olan bir kardeşimiz. Dini sorumluluklarını da yerine getirme bakımından çoğu sağlıklı kişiden daha gayretli. Özellikle dini ve hayri hizmetlerin önderliğini yapan kardeşimiz, yıllardan beri kurbanını da vakfımız aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine gönderir. Erhan’ımıza, Rabbimden sağlık huzur ve rızası istikametinde bir ömür ikram etsin diye dua ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

608e767d-5d71-47da-b6e5-7ae991c46135.jpg

Erhan Gün ise, “Elimden geldiğince Türkiye Diyanet Vakfı'na destek olmayı çok seviyorum. 6-7 senedir hep Diyanet Vakfı'na kurban bağışı vekâletimi veriyorum. Aynı zamanda Ortaca İmam Hatip Lisesi’nde okul aile birliğinin yönetimindeyim. Ayrıca mahallemdeki yapılmakta cami ve Kuran Kursunun önderliğini yapıyorum. Gençlerle ve her yaştan kadın erkek insanlarla güzel dostluklar kurmaktan çok mutlu oluyorum. Nerde hayır işi varsa ben oradayım” diye konuştu.

Babası Duran Gün ve Âlime Gün ise duygularını, “Erhan 36 yaşında, evladımdan çok memnunum. Allah yolunda ne gerekiyorsa onları yapayım diye uğraşıyor. Biz de elimizden geldiğince onu destekliyoruz, ona yardımcı oluyoruz” sözleriyle dile getirdi.

-Güzide Kasım

Bu haber toplam 1382 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum