Bektaş Üçüncü Albümü İçin Start Verdi

Bektaş Üçüncü Albümü İçin Start Verdi
MUSTAFA İNCİ- Muğla’nın ilk rock grubu olma özelliğini taşıyan Grup Örümcek’in kurucusu ve solistti Talat Bektaş üçüncü albümü için stüdyoya ...

MUSTAFA İNCİ- Muğla’nın ilk rock grubu olma özelliğini taşıyan Grup Örümcek’in kurucusu ve solistti Talat Bektaş üçüncü albümü için stüdyoya  girdi. Yeni albümümde 10 parçanın yer alacağını söyleyen Bektaş “ bu albümde her zamankisinden daha heyecanlıyım. Stüdyo çalışmalarına başladık. En kısa zamanda yeni albümümüz piyasaya çıkacak” dedi.

Diziye Film Müziği Verdi

Türkiye'nin ve Muğla’nın ilk rock gruplarından Örümcek'in kurucusu Talat Bektaş'ın söz ve müziğini yaptığı 26 yıllık şarkı 'Canım seninle olmak istiyor', ATV'de yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor'un dizi müziği oldu. Grup Örümcek'in 1986 yılında çıkardığı "Yaşamak Seninle Güzel" adlı kasette ve bu yıl çıkardığı "Benimle Olm.a" adlı albümde de yer alan şarkının söz yazarı, bestecisi ve yorumcusu Talat Bektaş, "Şarkıyı bu güne kadar Haluk Levent ve Murat Göğebakan başta olmak üzere bir çok sanatçı istedi, vermedim. Ülkemizin önemli bir yarasını ekrana taşıyan dizide kullanılmak isteyince konuşup anlaştık" dedi.

Yeni Albümde 10 Parça Var

Muğla’nın ilk rock grubunun kurucusu ve solistti olan Talat Bektaş üçüncü albümü için stüdyoya girdi. 10 parçanın yer alacağı albümün bir iki ay içerisinde tamamlanıp piyasaya çıkacak. Yeni albümü için çok heyecanlandığını belirten Talat Bektaş “ Hazırlıklarına başladığımız albüm için her zamankisinden daha fazla heyecan duyuyorum.  Stüdyo çalışmalarına başladık.  En kısa zamanda yeni albümümüz piyasaya çıkacak” dedi.

Yerel Yönetimlere Sitem

Muğla’da ki yerel yönetimlerin Muğla’lı sanatçılara çok fazla değer vermediğini belirten Talat Bektaş “ Muğla il genelinde yerel yönetimler değişik dönemlerde festivaller ve konserler düzenliyor. Festival ve konserlere baktığımız zaman Muğla’lı grupları çok az görüyoruz. Hatta çoğu festival ve konserlerde göremiyoruz. Yerel yönetimler il dışından getirdikleri gruplara dünyanın parasını ödüyor. Muğla’da da müzik grupları var. Ancak yerel yönetimler Muğla’lı gruplara yeteri kadar destek vermiyor” dedi.

Bu haber toplam 443 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.