Belediye Başkanı 65 Karısı Güzellik Kraliçesi 16 yaşında! Yorumlarına Jet Yanıt

Belediye Başkanı 65 Karısı Güzellik Kraliçesi 16 yaşında! Yorumlarına Jet Yanıt
Geçtiğimiz yıl, yaşça kendisinden oldukça büyük bir politikacıyla evlenen güzellik kraliçesi, sosyal medyada nefret yorumlarının hedefi oldu ve bu yorumlara karşı çıktı.

Brezilya'nın Paraná eyaletine bağlı Araucaria şehrinin eski Belediye Başkanı Hissam Hussein Dehaini, 2023 yılı Nisan ayında o dönem 16 yaşında olan lise öğrencisi Kauane Rode Camargo ile evlenerek büyük bir tartışmaya yol açtı. Bu olay hem Brezilya'da hem de uluslararası alanda yankı uyandırdı ve Dehaini'nin partisinden istifa etmesine neden oldu.

958948.webp

Balayı ve Okul Dönüşü

Dehaini ve Camargo, balayı için Karayipler'e gittikten sonra Camargo'nun okula dönmesi gerektiği için tatillerini erken sonlandırmak zorunda kaldılar. Bu durum da sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kayınvalideye Zam Tepkileri

Düğünden hemen sonra Dehaini'nin, daha önce il milli eğitim müdürü olarak görev yapmış olan kayınvalidesine 1.500 dolarlık bir zam yapması da tepki çekti. Camargo, 2022 yılında Miss Araucária güzellik yarışmasında ikinci olmuştu.

6613bb761f006e127a7a563c.webp

Nefret Yorumlarına Tepki

17 yaşındaki güzellik kraliçesi ve şu anda 66 yaşında olan politikacı, Instagram'da aldıkları "nefret yorumlarına" karşı seslerini yükselterek bu yorumlara karşı çıktılar. Bu olay, geçtiğimiz yıl boyunca birçok manşete taşındı ve alışılmadık ancak yasa dışı olmayan ilişkileri nedeniyle birçok tartışmaya yol açtı.

Dehaini'nin Camargo ile evlenmesi yasal olarak Brezilya'da sorun teşkil etmiyor. Brezilya'da evlilik yaşı 18 olarak belirlenmiş olsa da, 16 yaşındaki bir bireyin ebeveynlerinin izniyle evlenmesi mümkün.

Dehaini ve Camargo'nun evliliği, yaş farkı ve politikacı geçmişi nedeniyle birçok tartışmaya yol açtı. Nefret yorumlarına maruz kalan çift, bu yorumlara karşı çıkarak seslerini yükseltti. Bu olay, yasal olmasına rağmen etik açıdan birçok soruyu da beraberinde getirdi.

Bu haber toplam 11350 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum