Belediye zabıtasına son görev

Belediye zabıtasına son görev
Yatağan Belediyesi zabıtalarından Yalçın Göktaş yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etti. Evli 2 çocuk babası olup 57 yaşında vefat eden Göktaş için Cenaze namazı öncesi Yatağan Belediyesi önünde tören...

Yatağan Belediyesi zabıtalarından Yalçın Göktaş yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etti. Evli 2 çocuk babası olup 57 yaşında vefat eden Göktaş için Cenaze namazı öncesi Yatağan Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Buradaki Törene CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Başkan adayı Halil Av. Arslan, eski Belediye başkanı Sadi Özcan, yakınları sevenleri dostları ve vatandaşlar katıldı. Göktaş’ın yakınları ve sevenleri tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık yaptığı konuşmada; ’24 Yıl Belediyemizde görev yaptı. İşine çok önem verirdi, çok dürüsttü. Son 5 yıl içinde 5 memurumu toprağa verdim. Çok üzgünüm. Mekânı cennet olsun nurlar içinde yatsın, o hep kalplerimizde yaşayacak’ dedi.

Göktaş’ın cenazesi İmam Selahattin Ören tarafından yapılan duanın ardından Ebubekir Camide kılınan cenaze namazı sonrası Yatağan Şehir mezarlığında toprağa verildi.

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.