BELEDİYEDEN İŞİTME ENGELLİ AİLEYE DESTEK

BELEDİYEDEN İŞİTME ENGELLİ AİLEYE DESTEK
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri gelen talepler üzerine vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bodrum Belediyesi...

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri gelen talepler üzerine vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü ekipleri vatandaştan gelen dilekçeler ya da mahalle muhtarlarının ilettiği talepleri doğrultusunda ilçe genelinde yardımlarını sürdürüyor. Karı-koca doğuştan işitme engelli bir aileye ulaşan ekipler, ailenin yeni doğan çocuğu için bebek bezi, bebeğin temel gereksinimleri ve eşyaları ile erzak paketi gibi yardımlarda bulundu.

Diğer taraftan temel ihtiyaçlarını kendisi karşılayamayan yaşlı bir kadının ilk kontrolünü de evinde gerçekleştiren ekipler hastanın talebi doğrultusunda huzur evine yerleştirilmesi için işlem başlattı. Ekipler, ilk olarak hastanın acil servise nakli için kayıt işlemlerini gerçekleştirdi ve huzurevine yerleştirilene kadar da yapılacak çalışmaları titizlikle takibe başladı.

Belediye ekipleri Bodrum genelinde yürüttükleri yardım çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahiplerinin talepleri doğrultusunda erzak paketi, bebek eşyaları, yaşlılara bez yardımı, tansiyon ve şeker ölçümleri yanı sıra hastane nakil işlemlerini gerçekleştiriyor.

Bu haber toplam 487 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.