“ Ben oğluma düğün yapacaktım”

“ Ben oğluma düğün yapacaktım”
MUSTAFA İNCİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz...

MUSTAFA İNCİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Nedip Cengiz Eker için Muğla İl Emniyet Müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi. Törende oğlunun Türk Bayrağına sarılı tabutuna sarılan Anne Nazife Eker “ Ben oğluma düğün yapacaktım. Bu nasıl düğün. Sen ayağa kalk orada ben yatayım” dedi. Cenaze töreninde konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek “ Amerika’da yaşan FETÖ yüreğin varsa Türkiye’ye gel. Seninle savaşalım” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’nın Marmaris ilçesinde kalmış olduğu otelden ayrılmasından bir süre sonra darbe teşebbüsünde bulunan kişiler 3 askeri helikopter ile otele saldırmaları üzerine çıkan çatışmada şehit olan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Nedip Cengiz Eker için Muğla İl Emniyet Müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine şehit polisin Babası Hüseyin, Annesi Nazife ve ablası Canan ile Muğla protokolü katıldı.

Anne Nazife Eker oğlunun Türk Bayrağı sarılı tabutuna sarılarak “ oğlum daha 40 yaşındaydı. Ben oğlumu evlendirecektim. Ben oğluma düğün yapacaktım. Bu nasıl bir düğün. Ben bu acıya nasıl dayanayım” diyerek sinir krizleri geçirdi. Şehit polisin babası Hüseyin Eker tören sırasında ayakta güçlükle durdu.

Muğla Valisi Amir Çiçek “ Cengiz ben o gün otelde bizlere saldırı yapılırken gözlerinde ki vatan sevdasını millet sevdasını gördüm. Devletimi ve milletimi korumak için canımı veririm dediğini biliyorum. Amerika’da yaşan FETÖ yüreğin varsa Türkiye’ye gel. Seninle savaşalım. Ne Türkiye’den ne de Muğla’dan bir karış toprak vermeyiz sizlere. Canımız pahasına çarpışırız. Son nefesimize kadar sizin zihniyetinizde ki insanlarla savaşacağız” dedi. Muğla Valisi Amir Çiçek şehidin ablası Canan ile birlikte tabuta sarıldı.

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.