Bir şeye ihtiyacımız var; Çalışkan Olmak!

Bir şeye ihtiyacımız var; Çalışkan Olmak!
Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Turgut okulunun mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezun olacak 84 öğrencisine “4 yıllık eğitim süresini tamamlayıp, yeni bir hayata başlamayı hak ettiniz. Sizleri iyi yerlerde...

Ortaca Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Turgut okulunun mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezun olacak 84 öğrencisine “4 yıllık eğitim süresini tamamlayıp, yeni bir hayata başlamayı hak ettiniz. Sizleri iyi yerlerde görmek başarılarınıza şahit olmak okul müdürü olarak beni ve tüm öğretmen arkadaşlarımızı mutlu edecektir. Sizler Türkiye’nin geleceğinde bir şekilde söz sahibi olacaksınız.”dedi.

Mezun öğrenciler adına okul birincisi Başak Karaca, yaptığı konuşmada ise; “Bayrağı devrettiğimiz siz değerli kardeşlerim başarıya odaklanın bıkıp usanmadan hedeflerinize doğru adım atmaktan asla vazgeçmeyin. Emin olun ki başaracaksınız. Devralacağınız/aldığınız bayrağı gururla taşıyacağınıza eminim. Yapmanız gereken tek şey ATATÜRK’ün dediği gibi, “Hiçbir şeye ihtiyacınız yok, yalnız bir şeye ihtiyacınız var. ÇALIŞKAN OLMAK!”

Bayrak devir teslim töreni ardından resmi tören sona erdi.

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.