Birleşmiş Milletler kampında yakalandı

Birleşmiş Milletler kampında yakalandı
Muğla’nın Ortaca ilçesinde İ.D 12 Mart 2012 tarihinde Çağrı Aydoğan’ı silahla öldürerek kayıplara karıştı. İnterpol-Sirene-Europol Daire Başkanlığı...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde İ.D 12 Mart 2012 tarihinde Çağrı Aydoğan’ı silahla öldürerek kayıplara karıştı. İnterpol-Sirene-Europol Daire Başkanlığı cinayet zanlısı İ.D Kuzey Irak’ta bulunan Birleşmiş Milletler Kampında yakaladı. İnterpol yetkilileri cinayet zanlısını akşam saatlerinde Habur Hudut kapısında Türk Polisine teslim etti.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 12 Mart tarihinde Terzialiler Mahallesi Açık Sebze Pazaryeri yakınındaki bir kahvehanede meydana gelen olayda İ.D. ile Mustafa Demircan (34), Çağrı Aydoğan (23) ve Suphi Esmek (31), arasında bir tartışma yaşandı. Büyüyen tartışmanın ardından İ.D. belinde bulunan silahı çekerek 3 kişiyi yaraladı. Karnından vurulan ve ağır yaralı olan Çağrı Aydoğan ile diğer yaralılar olayın meydana geldiği yerin hemen yakınında bulunan Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Çağrı Aydoğan bir süre hastanede bekletildikten sonra Dalaman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olaydan yaklaşık 50 dakika sonra ameliyata giren Aydoğan, hastanenin yoğun bakım ünitesinin bulunmamasından dolayı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralı genç olaydan 6 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Çağrı Aydoğan’ı silahla öldüren İ.D kayıplara karıştı. Polis ekipleri İ.D’nin Kuzey Irak’ta olduğunu tespit etti. Türk Polisi İnterpol-Sirene-Europol Daire Başkanlığı ile bağlantıya geçti. Dün öğle saatlerinde İnterpol-Sirene-Europol Daire Başkanlığı İ.D’yi Kuzey Irak’ta bulunan Birleşmiş Milletler Kampında olduğunu belirledi. İnterpol yetkilileri Birleşmiş Milletler Kampın’da İ.D’yi gözaltına aldı. Akşam saatlerinde İnterpol yetkilileri Habur Hudut Kapısında İ.D’yi Türk Polisine teslim etti. Silopi Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesi alınan İ.D’de daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 461 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.