Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: 5 yıl daha talibim

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: 5 yıl daha talibim
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aras yaptığı açıklamada “5 yıl daha talibim” dedi.

CHP'de aday adaylığı başvuruları sürerken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bugün aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ahmet Aras, başvurusunun ardından parti binası önünde açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras

“Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok. O yüzden 2019’da sizlerle birlikte bu yola çıktığımızda nasıl bir şevk ve heyecanla adım attıysak bugün yine aynı şevk ve heyecanla bu kürsüdeyim, sizlerin arasındayım. İnanın dosyamı verirken çok duygulandım. CHP çatısı altında olmak çok büyük bir onurdur” sözleriyle açıklamalarına başladı.

Ekip arkadaşları ile birlikte 2019’dan beri zor şartlarda önemli işler yaptıklarını dile belirten Aras, pandemi ardından 6 Şubat depremlerinde herkesin yardımına koştuklarını ifade ederek şunları söyledi

“Yetki alanımızı dışında olsa dahi o kurum, bu kuruluş demeden her şeyi sahiplendik. ‘Vatandaşımın sorunu, benim sorunumdur, yetkim olmasa bile sorumluluğumdur’ diyerek bunu her zaman omuzlarımızda hissettik ve o şekilde bir yönetim tarzı gösterdik. Şehrin kronik sorunlarının çözümü için de Büyükşehir Belediyemiz ve Turizm Bakanlığımızla, diğer kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yaptık. Beraber çalışmaya da devam edeceğiz.

Geçtiğimiz 4 yılda çok önemli yatırımlar yapıldı, belki vatandaşımız bölgesel olarak mağdur oldu ama onların hepsinin semeresini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Daha rahat bir altyapıya kavuşacağız. Böylece üst yapıdaki yatırımlar da devam edecek. Bodrum, daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir kent haline gelecek”

'5 YIL DAHA TALİBİM'

Göreve 5 yıl daha talip olduğunu ifade eden Aras, konuşmasına şöyle devam etti;
“Bugün burada siz hemşerilerimin desteğiyle ve talebiyle, çalışma arkadaşlarımızın gücüyle, 5 yıl daha çalışmak için sizlerin karşısında aday oluyorum. Desteğinizi bekliyorum. Ben hizmete devam etmek için bunu bekliyorum. Ne koltuk sevdam var ne de şahsi meselem var.

Benim tek meselem Bodrum’un sorunlarının bir an önce geride bırakılmasıdır. Her vatandaşımın, hangi gelir grubunda olursa olsun, hangi etnik kimliğe, mezhepsel kimliğe sahip olursa olsun, yerli yabancı demeden herkese sahip çıkacak bir yönetimden söz ediyorum.

Biz, 5 yıllık yönetimimizde bunu gösterdik. Bundan sonra da aynı felsefe ve prensiplerle çalışmaya devam etmek istiyorum. Ben, sizlerle birlikte yol yürümekten dolayı çok büyük gurur duyuyorum, çok mutluyum."

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.