Bodrum Belediyesi Meclisi, tek madde için toplanıyor

Bodrum Belediyesi Meclisi, tek madde için toplanıyor
 MUHABİR
Bodrum Belediyesi Meclisi, 15 Kasım Çarşamba günü saat 10:00’ da olağanüstü toplantı yapacak. Tek gündem maddesiyle toplanacak olan meclisin gündemi; Turgutreis, Bahçelievler, Akyarlar, Karabağ, Akçaalan, Peksimet, İslamhaneleri ve Dereköy Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına askı süresi içinde Belediyeye iletilen itirazların değerlendirilmesine ilişkin alınan 08.11.2023 tarihli ve 2023/20 sayılı komisyon raporunun görüşülmesi.

Bodrum Belediyesi Meclisi 15 Kasım Çarşamba günü saat: 10:00’ da olağanüstü toplantı yapacağından, meclis toplantısı Konacık Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Gündem maddesi şu şekilde:

“Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis, Bahçelievler, Akyarlar, Karabağ, Akçaalan, Peksimet, İslamhaneleri ve Dereköy Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına askı süresi içinde Belediyemize iletilen itirazların değerlendirilmesine ilişkin alınan 08.11.2023 tarihli ve 2023/20 sayılı komisyon raporunun görüşülmesi.”

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.