Bodrum Belediyesine operasyon

Bodrum Belediyesine operasyon
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’da belediyeye operasyon düzenlendi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü...

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’da belediyeye operasyon düzenlendi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında aralarında belediye meclis üyesi, hesap işleri müdürünün de bulundu toplam 16 kişi gözaltına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan 16 kişi ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet, imar yolsuzluğu ve görevi kutlanmak amacıyla suç örgütü kurmakla suçlanıyor.

Demokrat partili tek belediye

Muğla’nın Demokrat Partili tek belediyesi olan Bodrum Belediyesine polis tarafından operasyon düzenlendi. Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü 45 kişiden oluşan ekiple sabah saatlerinde belediyeye operasyon düzenledi. Bodrum Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Polis tarafından gözaltına alınan 16 kişi ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet, imar yolsuzluğu ve görevi kutlanmak amacıyla suç örgütü kurmakla suçlanıyor.

Meclis üyesi gözaltında

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Bodrum belediyesine düzenlenen operasyonda aralarında Demokrat Partili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Feridun Özsert ve Bodrum Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Yaşar Yıldız’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çok sayıda belgeye ve bilgisayara el konuldu.

Emniyete götürüldüler

İhaleye fesat karıştırmak, rüşvet, imar yolsuzluğu ve görevi kutlanmak amacıyla suç örgütü kurmakla suçlanan ve gözaltına alınan 15 kişi Bodrum İlçe Emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan 16 kişi emniyetteki ifadeleri tamamlandıktan sonra savcılığa sevk edilecek.

Başkan: Hepsi serbest kalacak

Demokrat Partili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “ Aralarında Belediye Meclis üyemiz Mehmet Feridun Özsert’in de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan tüm arkadaşlarımızın serbest kalacağına inanıyorum” dedi. Emniyet yetkilileri operasyon kapsamında yeni göz altıların olabileceğini söyledi.

Bu haber toplam 725 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.