Bodrum FK 1-1 Keçiörengücü

Bodrum FK 1-1 Keçiörengücü
Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Bodrum FK ile Ankara Keçiörengücü , 1-1 berabere kaldı.

Stat: Aktepe

Hakemler: Ozan Ergün, Baran Eraslan, Serhat Sağır

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Özer Özdemir (Dk. 79 Bahadır Yıldırım), Haşim Arda Sarman, Arda Hilmi Şengül, Muharrem Cinan, Orhan Nahırcı (Dk. 63 Koray Kılınç), Erkam Develi, Camara, Ariyibi, Bardhi (Dk. 88 Melih İnan), Dembele (Dk. 63 Musa Caner Aktaş - Dk. 80 Mara)

Bodrum FK: Diego Sousa, Üzeyir Ergün, Celustka, Ali Aytemur, Eren Albayrak (Dk. 54 Süleyman Özdamar), Musah, Samet Yalçın, Gökdeniz Bayrakdar, Burak Çoban (Dk. 80 Imeri), Kenan Özer (Dk. 80 Haqi), Celal Dumanlı (Dk. 69 Muhammed Gönülaçar)

Goller: Dk. 49 Gökdeniz Bayrakdar (Bodrum FK), Dk. 90+3 Melih İnan (Ankara Keçiörengücü)

Sarı kartlar: Dk. 44 Musah, Dk. 52 Erkan Değişmez, Dk. 60 Diego Sousa, Dk. 90+ 3 Ali Aytemur (Bodrum FK)

Kırmızı kart: Dk. 60 Üzeyir Ergün (Bodrum FK)

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir de "Puan puandır." dedi.

Oyuncularının iyi mücadele ettiğini dile getiren Taşdemir, "Maçtan 1 puanla ayrılmak düştü bize. Puan puandır, heybemize koyup devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın hakemi Ozan Ergün'ü eleştiren Taşdemir, "Hakemlerin sahadaki her şeyi korumaları gerekiyor. Sakatlanan futbolcu arkadaşları nedeniyle 'Oyunu durdur.' diyen futbolcularımızın hepsine sarı kart verdi. Sahada, elinde sarı kartla dolaşan bir hakem vardı bugün. Geçen sene de aynı takımla yaptığımız maça yine bu hakem verilmişti, ilginç." değerlendirmesinde bulundu.

Trendyol 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Cenk Özcan, maç sonucundan çok genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmayı önemsediklerini söyledi.

Özcan, sezonun 12. haftasında 1-1 eşitlikle biten Bodrum FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında istediklerini yapamadıklarını ancak devre arasında yaptıkları sistem değişikliğinin ardından oyunda üstünlüğü ele geçirdiklerini ifade etti.

Maçın ikinci yarısında baskı kurmalarına karşın son dokunuşlarda ve final paslarında etkili olamadıklarını aktaran Özcan, "Bunları çalışacağız. Futbolcu yetiştirmek bizim için maç sonucundan daha önemli. Altyapımızdan çıkan oyuncularımızın sahada olması bizim için daha önemli. Kazanamadık ama kaybetmedik de çünkü play-off içinde rakibimiz bir takımla oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kaynak:ANADOLU AJANSI

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.