Başkan Tamer Mandalinci Temizlik İşleri Personeliyle Sahurda Buluştu
Konacık Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Kademesinde gerçekleştirilen programa Başkan Tamer Mandalinci’nin yanı sıra belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Bodrum Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz katıldı. Sahur programında personelle tek tek selamlaşan Mandalinci, çalışanlara görevlerinde kolaylıklar diledi.
Başkan Mandalinci: “Yaptığınız Görev Çok Değerli”
Sahur programının ardından çalışanlara hitap eden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan ayının son günlerinde temizlik emekçileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Mandalinci konuşmasında, haftanın ilk iş gününde sabah mesaisi öncesinde kademede buluştuklarını belirterek şunları söyledi:
“Ramazan ayının son günlerinde sahurumuzu birlikte yaptık. Birazdan sizler yine görevleriniz için sahaya çıkacaksınız. Yaptığınız görev son derece önemli ve kıymetli. Bodrum’un temiz kalması için gece gündüz demeden, mesai gözetmeden çalışan sizlersiniz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum.”
Temizlik hizmetlerinin kent için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Mandalinci, çalışanların daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
“Ramazan boyunca tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diliyorum. Bizler de sizlerin daha iyi şartlarda çalışabilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Araç, gereç ve ekipmanlarımızı artırarak, sahadaki personel sayısını çoğaltarak üzerinizdeki iş yükünü azaltmayı hedefliyoruz.”
“Hepimiz Büyük Bir Aileyiz”
Belediye çalışanlarının Bodrum için büyük bir değer olduğunu vurgulayan Mandalinci, çalışanların yaşayabileceği her türlü sorunda belediye yönetiminin yanında olacağını belirtti.
“Hayatta iyi günler olduğu gibi zor günler de var. Ailevi, kişisel ya da maddi-manevi herhangi bir sıkıntınız olduğunda amirlerinize, müdürlerinize, başkan yardımcılarımıza ve bize mutlaka iletin. İmkânlarımız ölçüsünde her zaman yanınızda olmaya çalışacağız. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Hepiniz iyi ki varsınız.”
Konuşmanın ardından temizlik ekipleri görev bölgelerine hareket ederek günlük çalışmalarına başladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.