Bodrum Limanı’na National Geographic Orion Geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesi, kruvaziyer turizmi kapsamında bir yolcu gemisini daha ağırladı. National Geographic Orion, sabah saatlerinde Bodrum Limanı’na geldi.
Bahama bayraklı ve 102 metre uzunluğundaki gemi, saat 06.45’te Kuşadası Limanı’ndan Bodrum’a ulaştı.
105 YOLCU, 67 MÜRETTEBAT
Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı misafirlerin bulunduğu öğrenilirken, toplam 105 yolcu ve 67 mürettebat bulunuyor.
Sabah saatlerinde Bodrum Limanı’na yanaşan National Geographic Orion'un, kentteki programının ardından saat 22.00’de Leros Limanı’na hareket etmesi planlanıyor.
BODRUM’DA KRUVAZİYER HAREKETLİLİĞİ
National Geographic Orion'un Bodrum'a gelişi, ilçede kruvaziyer turizmi hareketliliğine katkı sağladı. Gemiden inen turistlerin Bodrum'un tarihi ve turistik noktalarını ziyaret etmesi bekleniyor.
Akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrılacak olan geminin bir sonraki durağı ise Yunanistan'ın Leros Adası olacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.