Bodrum’da Cumhuriyet Coşkusu: Fettah Can Konseriyle Kutlanacak
Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları, 28 Ekim Salı günü saat 13.00’te Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli önünde düzenlenecek çelenk sunma programı ile başlayacak. Kutlamalar, 29 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde yapılacak törenle devam edecek.
Bodrum Belediyesi’nin hazırladığı etkinlik programı kapsamında, 29 Ekim Çarşamba günü saat 19.23’te Milta Bodrum Marina’dan başlayacak fener alayı, Belediye Meydanı’na kadar sürecek. Ardından, saat 20.30’da meydanda gerçekleşecek Fettah Can ve senfoni orkestrası konseri ile Cumhuriyet coşkusu doruğa çıkacak.
Başkan Mandalinci’den bayrak çağrısı
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri öncesinde açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak, “29 Ekim’de evlerimizi ve iş yerlerimizi Türk bayraklarıyla donatalım, fener alayında ve konserde hep birlikte Cumhuriyetimizin 102. yılını coşkuyla kutlayalım” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.