Bodrum'da Hesap Tartışmasında, Kafe Çalışanına 5 El Ateş Edilmiş

Bodrum'da Hesap Tartışmasında, Kafe Çalışanına 5 El Ateş Edilmiş
Bodrum Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Altunkaya: “Kafeteryamıza müşteri olarak gelen üç kişi, hesap ödemek istememiştir. Bu nedenle personelimizle aralarında tartışma çıkmıştır. Tartışma sırasında saldırganlardan biri silahını çıkararak personelimizi hedef almış ve beş el ateş etmiştir”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir kafeden hesap ödemeden ayrıldıkları iddia edilen şahıslar, çıkan kavgada kafe çalışanlarına silahla ateş etti. Olayda saldırganlardan birisi yaralandı. İşletmenin cam ve duvarlarına iki mermi isabet etti.

whatsapp-image-2025-09-23-at-12-52-37

İddiaya göre, Bodrum ilçesi Barış Meydanı’nda bulunan Denizciler Derneği kafesine gelen B.İ., S.C.K. ve E.K. hesabı ödemeden mekândan ayrıldı. Kısa süre sonra yeniden işletmenin önünden geçen şahıslar, çalışanlarla tartışmaya girdi. Yaşanan arbede sırasında S.C.K., belinden çıkardığı tabancayla kafe çalışanlarına doğru peş peşe ateş etti. Kurşunların hedefi olan işletmede can kaybı yaşanmazken, cam ve duvarlara iki mermi isabet etti.

Kafede oturan vatandaşlar ise can havli ile kaçtı. Kaçmaya çalışan şüpheliler S.C.K. ile G.İ. ve B.İ., polis ekiplerince suç aleti tabancayla birlikte yakalandı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli de olay yerine gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Olay yerinde yapılan incelemede 5 adet 7,65 mm kovan ve 2 dolu fişek bulundu.

whatsapp-image-2025-09-23-at-12-52-36

Bodrum Denizciler Derneği’nden Kamuoyuna Açıklama

Bodrum Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tuna Altunkaya ise bugün yaşanan olayla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Altunkaya açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

whatsapp-image-2025-09-23-at-12-52-37-1

“21 Eylül Pazar akşamı Bodrum Denizciler Derneği Kafeteryasında yaşanan elim olay, derneğimizi, çalışanlarımızı, üyelerimizi ve misafirlerimizi derinden üzmüştür. Basında yer alan “Denizciler Derneği Tarandı” benzeri ifadeler kamuoyunda paniğe ve korkuya yol açtığından, resmi bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Anlayış ve özeninize sunarız.

21 Eylül Pazar akşamı kafeteryamıza müşteri olarak gelen üç kişi, hesap ödemek istememiştir. Bu nedenle personelimizle aralarında tartışma çıkmıştır. Tartışma sırasında saldırganlardan biri silahını çıkararak personelimizi hedef almış ve beş el ateş etmiştir. Kurşunlardan biri saldırganlardan birine isabet etmiştir.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine hızla müdahale etmiş ve üç saldırganı gözaltına almıştır. Bodrum Denizciler Derneği olarak, olaya karışan çalışanlarımız ve şahsım Yönetim Kurulu Başkanı olarak emniyette ifadelerimizi vermiş, güvenlik kamerası görüntülerini yetkililere teslim etmiş bulunuyoruz. Konu adli makamlara intikal etmiş olup süreç devam etmektedir.

Devam eden hukuki süreç nedeniyle olayın ayrıntılarına ilişkin daha fazla bilgi paylaşmamız mümkün değildir. Ancak bilinmelidir ki Bodrum Denizciler Derneği ve Kafeteryası, 55 yıldır Bodrum’un kalbinde üyelerine ve misafirlerine huzur, güven ve dayanışma içerisinde hizmet vermektedir ve vermeye devam edecektir”

İskele Meydanı, Bodrum halkının buluşma ve kaynaşma noktasıdır. Denizciler olarak bu birlik ve beraberliğin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine dair güvenimiz tamdır.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.