Bodrum’da Konteyner Yangını: Üst Yapı Küle Döndü

Bodrum’da Konteyner Yangını: Üst Yapı Küle Döndü
Dereköy Kavşağı’nda çıkan yangında üst üste konulan konteynerlerden biri tamamen yanarken, alttaki konteynerde de hasar oluştu.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi Dereköy Kavşağı’nda bulunan yaşam konteynerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın ihbarı üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, üst üste konulmuş iki konteynerden üstte bulunan konteynerin alevli şekilde yandığını tespit etti.

kon1

Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirildi. Yangın sonucu yaklaşık 21 metrekarelik üst konteyner tamamen yanarken, konteyner içerisinde bulunan 2 adet ranza ve yatakları ile muhtelif kıyafetler de kullanılamaz hale geldi.

Alevlerin etkisiyle altta bulunan konteynerin tavan kısmında ise ısı ve isten kaynaklı hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

kon2

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.