Bodrum’da Ölümle Burun Buruna: Hafriyat Kamyonu Devrildi, Sürücü Hurda Yığını Arasından Kurtarıldı
Edinilen bilgilere göre, Bağla’dan Gürece istikametine seyir halinde olan İlker E. yönetimindeki 48 ANY 3XX plakalı hafriyat kamyonu, Gürece Mahallesi mevkiinde yol kenarında bulunan derin çukura girdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı bir anda savruldu ve devrilerek yolun ortasında yan yattı. Kamyonun dorsesinde bulunan tonlarca hafriyat adeta bomba gibi yola saçıldı.

Kazayı gören vatandaşlar büyük panik yaşarken, olay yerine kısa sürede 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonun içerisinde sıkışan sürücü İlker E., itfaiye ekiplerinin ön camı kırarak yaptığı müdahale ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Hurdaya dönen aracın içinden çıkarılan sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldı.
Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sürücüler kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Mahalle sakinleri ise isyan etti. Aynı noktada daha önce de benzer kazaların yaşandığını belirten vatandaşlar, “Burada her an bir facia yaşanabilir. Yetkililer bu yolu görmezden geliyor” diyerek tepki gösterdi.
Devrilen kamyonun kaldırılması ve yola saçılan hafriyatın temizlenmesinin ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.